FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Marius Stan îi spune "la revedere" lui Dorinel : "Demisia e un act de onoare"

Marius Stan crede că Dorinel ar trebui să plece
Marius Stan crede că Dorinel ar trebui să plece

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 13:08

Primarul Galaţiului şi fostul preşedinte al Oţelului nu s-ar opune unei plecări a lui Dorinel Munteanu.


"Am văzut ce a declarat domnul Dorinel Munteanu şi pot să spun că, indiferent de domeniu, demisia este un act de mare onoare. În afara faptului că echipa nu a mai cîştigat de multă vreme un meci, nu înţeleg ce alte nemulţumiri ar putea avea, deoarece este cel mai bine plătit antrenor din Liga I. Salariile şi primele sunt achitate punctual însă, paradoxal, ne aflăm pe o poziţie în clasament care nu ne face cinste", a declarat Marius Stan.

Citeşte şi: Oţelul se pregăteşte de un schimb de antrenori » I-au găsit înlocuitor lui Dorinel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ntfo
ntfo  •  27 August 2012, 19:24

Da,Stan vorbeste de onoare.Dar era bine cand ati luat campionatul?!?!?! Atunci nu mai stiai cum sa faci sa ii prelungesti contractul! Scursura umana ce esti.Auzil salariile si primele sunt achitate punctual.Epic

agent0013
agent0013  •  27 August 2012, 16:21

Mai Oameni buni, hai sa nu ne grabim, fiindca valul care ne ia poate fi nefavorabil ! Fireste ca fiecare are punctul lui de vedere DAR indiferent de cat de multi m-ar contesta, eu consider ca cel mai bine este ca DORINEL MUNTEANU SA RAMANA !!! Plecarea lui ar avea efecte distructive greu de oprit ! Si asta in conditiile in care (orice s-ar spune) situatia clubului este FOARTE APROAPE de un echilibru stabil ! Fiindca negocierile de preluare a clubului tot se vor termina si mult nu mai poate fi pana atunci ! De aceea spun ca plecarea lui Dorinel Munteanu ar fi ca un ... INEC LA MAL !!! Asa ceva NU trebuie sa se intample ! De aceea, hai sa revenim la calm si ... sa mai avem un pic de rabdare !

stelist1986
stelist1986  •  27 August 2012, 15:37

Ce tupeu ordinar... Au salariile si primele platite punctual. Deci, nu la zi. Ca si cum asta ar fi suficient. Ce jucatori a adus Otelul , ce mari valori are in lot, de are primarul Satan pretentii de marire de la Otelul Galati? Daca-i dai lui Dorinel un salariu decent , de banii aia trebuie sa-ti castige campionatul cu jucatori de divizia b ?Asta nu se mai poate, s-a putut odata cand au avut bulan cu prostii astia de gigi, porumboiu si jabba care erau preocupati de circ la tv in loc de fotbal.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează