FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - BISTRIŢA 1-1

"Tase" în locul Dorinel » Oţelul se pregăteşte de un schimb de antrenori

Tănase a mai antrenat grupările Dunărea Galaţi şi Oţelul II
Tănase a mai antrenat grupările Dunărea Galaţi şi Oţelul II

Articol de - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 august 2012 21:50

Munteanu e gata să se despartă de fosta campioană după un început de sezon dezastruos, iar Marius Stan i-a şi găsit înlocuitor: Viorel Tănase.

Imediat după finalul partidei cu Gloria (1-1), Dorinel Munteanu a afirmat că a luat decizia de a pleca de la cîrma formaţiei gălăţene. Nu vrea însă să demisioneze pentru că ar trebui să achite o despăgubire în valoare de circa 100.000 de euro! De sîmbătă seara, el a tot încercat să-l prindă la telefon pe Marius Stan, dar actualul primar nu-i răspunde.

"Eu vreau să plec fără scandal, dar dacă altfel nu se poate, o să fac scandal!", a avertizat "Neamţul". "Nu-mi place să fiu tolerat. Dacă nu mai putem continua colaborarea, nici o problemă, ne despărţim. Da' măcar să am şi eu cu cine discuta termenii rezilierii contractului", a mai spus antrenorul în vîrstă de 44 de ani.

Surse autorizate susţin că Stan ar fi găsit înlocuitorul lui Munteanu în persoana lui Viorel Tănase (41 de ani). Fosta glorie a Oţelului pregăteşte în acest moment formaţia SC Bacău, din Liga a 3-a, însă n-ar fi o problemă să-şi plece de acolo şi să semneze cu clubul pentru care a evoluat 17 sezoane.

Varianta Vaslui
Dacă va reuşi să se despartă de Oţelul fără să achite vreo despăgubire financiară, Munteanu ar putea semna cu FC Vaslui, gruparea pe care a mai pregătit-o în sezonul 2007-2008. Asta mai ales în cazul în care galben-verzii pierd azi cu Steaua, iar Şumudică va fi demis. De altfel, managerul Oţelului, Narcis Răducan, a spus în urmă cu 10 zile: "Dorinel e dorit de Vaslui, aşteaptă un răspuns de acolo". Replica "Neamţului" a venit prompt: "Prostii, nu ştiu ce urmăreşte Narcis cu aceste aberaţii!".

22.000 de euro e salariul actual al lui Dorinel la Galaţi, conform noului contract semnat vara trecută, după cîştigarea campionatului

7.000 de euro pe lună ar fi salariul pe care-l va avea Tănase în primul an ca "principal" la Oţelul

"Vreau să plec, cred că e spre binele echipei şi al oraşului. De un an şi jumătate, la club sînt o mulţime de probleme, care nu ştiu cînd şi dacă se vor rezolva" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

"Nu vreau să dau vina pe jucători pentru debutul prost de sezon, poate că problema, de fapt, sînt eu! Cîştigarea campionatului parcă mai rău ne-a făcut" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
virgyl
virgyl  •  29 August 2012, 14:15

DORINEL NU VA PLECA DIN GALATI PE USA DIN DOS! Daca o va face ,va pleca cu demnitate!

ravanelly
ravanelly  •  27 August 2012, 22:19

oricum dorinel merita respect pt cea ce a facut la galati. de ce la noi in romania lumea nu poate sa inchida un contract cu liniste respect si pace??? un mister???

kily
kily  •  27 August 2012, 11:58

sa plateasca Dorinel! sau este obisnuit doar sa ia zgarcitul asta?! daca este adevarata varianta Vaslui, inseamna ca'i plateste taranul de Porumboiu "cautiunea"... si dupa 2-3 saptamani se dau iar in judecata! nu mai gaseste Munti un club cu liniste precum la Galati...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează