FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - ASTRA 1-1

Marius Stan recunoaşte că a greşit: "Am judecat cu sufletul, nu cu mintea, trebuia să asigurăm concurenţă"

Marius Stan regretă că n-a adus mai mulţi jucători în vară
Marius Stan regretă că n-a adus mai mulţi jucători în vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 23:41

Oţelul a ratat din nou victoria pe teren propriu, la egalul cu Astra, 1-1. Marius Stan e foarte trist de perioada neagră pe care o traversează echipa sa şi spune că regretă că nu a făcut mai multe transferuri înaintea sezonului

"Sînt dezamăgit pentru că noi continuăm pe această linie. Traversăm o perioadă de criză, o lipsă de formă, nu mai avem plăcerea de a juca, sîntem o echipă stoarsă fizic.

Cred că am judecat mai mult cu sufletul, nu cu mintea. Avem acelaşi lot şi cred că a intervenit blazarea, sînt jucători care ştiu că nu au concurenţă.

Primim bani din Liga Campionilor, dar din aceia trebuie să trăim, ne asigură viitorul. Sperăm că vom îndrepta lucrurile în următoarea perioadă. Se va rezolva situaţia în curînd la club, pentru că se va întîmpla ceva în interior", a spus Marius Stan la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Preşedintele Oţelului se teme de partida de marţi cu Manchester United: "Cu Manchester sper să ne ridicăm la nivelul adversarului, să nu fim doar sparring-partner".

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bluevibess
bluevibess  •  15 Octombrie 2011, 02:43

Mai date-n mortii matii de jigodie! Esti cel mai mare cretin si nesimtit pe deasupra! Bafta mai departe!Sper sa scoateti macar un egal in CH!

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  15 Octombrie 2011, 01:51

Nu traversati o perioada de criza. Singura diferenta fata de sezonul trecut este ca nu mai sunteti ajutati de arbitri. Cel putin pana acum.

t0ni
t0ni  •  15 Octombrie 2011, 00:45

eu nu inteleg un lucru, Otelu e campioana, cu cantec, fara cantec, e campioana si gata, dar cum se face ca o echipa ca a celor de la Vaslui cu un an si ceva de interdictie si cu jumatate de echipa decimata de accidentari face fata in campionat inca si-n Europa nici nu mai vorbesc!? Pentru mine e o mare enigma, au uitat jucatorii de anul trecut ai celor de la Galati fotbalul jucat, e peste puterile mele de a intelege cum o campioana chiar si fara transferuri sa fie asa de rau sezonul urmator?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează