FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Marius Stan: "Vasluienii au făcut plîngeri penale"

Articol de - Publicat luni, 19 mai 2008 00:00

Comisia de Apel a FRF a respins apelul Otelului in cazul meciului pierdut de galateni cu FC Vaslui, la masa verde. Finantatorul galben-verzilor s-a declarat multumit de decizie si anunta ca nu mai intra in polemici pentru ca se pregateste de Cupa UEFA.

"Este o decizie aberantă. S-a creat un precedent ruşinos. Nu înţeleg de ce clubul din Vaslui a făcut plîngeri penale împotriva a 5 dintre cei 8 membri ai Comisiei. E cumva intimidare? Sînt dezamăgit pentru că nu este o decizie dreaptă!", a tunat preşedintele gălăţenilor, Marius Stan.

“Ma asteptam sa avem castig de cauza.Asa era normal sa se intample, iar cei de la Galati stiu foarte bine acest lucru. Nu vreau sa mai intru in polemica cu nimeni. Ma gandesc numai la cupele europene. Vreau sa intram in UEFA si sa facem o figura frumoasa”, a spus Adrian Porumboiu.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (68)
 •  23 Mai 2008, 05:32

acuma citeste tu regulamentul jegosule.ai dat cu mucii in fasole tarane.

 •  21 Mai 2008, 16:00

si in spania echipele ce joaca in cupele europene au primit mai multe goluri decat altele care se luptau la retrogadare si nu si-au asemenea urari. e pacat ca gandim asa. eu sunt din vaslui si tin cu echipa mea. cred ca cei de la otelul au dreptate. oamenii din fotbal gen porumboiu distrug fotbalul. a... si sa nu uit ... cine ti-a fost presedinte si te-a promovat din nou in prima divizie iasule? cumva domnul stan?

 •  21 Mai 2008, 12:43

bai dudule, bine ca cel putin la sfarsit ai dat-o la eleganta. oricum otelul are dreptate, comentariile sunt inutile. nu vezi cine e porumboiu?

Vezi toate comentariile (68)
Comentează