FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Marius Șumudică, detalii de la negocierile pentru Alibec » Astra a cerut o sumă uriașă

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 09:17

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep Gazișehir îl dorește în continuare pe atacantul Denis Alibec, 28 de ani, în Turcia, dar suma cerută de Astra este prea mare pentru echipa nou-promovată.

 „Eu le-am tot spus turcilor că e un jucător extraordinar. Ei s-au uitat la cifre, asta l-a dezavantajat pe Denis. Am vrut să intrăm în discuţie pentru un împrumut cu drept de cumpărare. Suma era în jur de 6-700.000 de euro, dar ni s-a trimis înapoi o contra ofertă în care au spus că sunt neinteresaţi de împrumutul lui Alibec şi că îşi doresc 3 milioane de euro. Asta nu putem să onorăm în momentul de faţă”, a declarat Marius Șumudică la TV Telekom Sport.

Denis Alibec și Marius Șumudică au câștigat campionatul cu Astra în 2016. Atacantul pare în revenire de formă, iar în meciul cu FC Voluntari, 2-1, a marcat primul său gol din acest sezon.

1.100.000 €este cota lui Denis Alibec,potrivit transfermarkt

Citește și: 

Daniel Pancu enervat la culme de Denis Alibec: „Nu suport atitudinea asta!” 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  28 Iulie 2019, 11:05

Sigur ça nicolaie nu a platit nici acum stelei pe alibec .pentru mine alibec este doar imprumutat la astra pentru a fii vandut ,iar ca sa fie vandut trebuie sa joace .la steaua nu ar avea loc ....asa la astra are un loc de titular

Vezi toate comentariile (1)
Comentează