FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ASTRA 1-2

Daniel Pancu enervat la culme de Denis Alibec: „Nu suport atitudinea asta!”

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 10:51

Astra a câștigat meciul cu FC Voluntari, 2-1, după o prestație bună a echipei lui Dan Alexa.

Denis Alibec, căpitanul Astrei, a fost cel mai bun jucător de pe teren marcând un gol în minutul 42. Totuși, atacantul de 28 de ani a fost criticat de Daniel Pancu pentru atitudinea avută și din cauza protestelor.

Alibec a reuşit să mă enerveze pe mine, din studio. E genul de atitudine pe care nu o suport! Dar, ulterior, a făcut diferenţa pentru că e un jucător care are execuţii. A mai avut o superexecuţie, în afară de gol. A avut o coordonare fantastică şi a reușit un şut din voleu. E păcat de calitatea lui indiscutabilă”, a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

8a fost nota primită de Denis Alibec din partea Gazetei Sporturilor după FC Voluntari - Astra

Citește și:

Dan Alexa, dezamăgit de Gigi Becali: „A greșit. Mă așteptam la mai mult de la el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  27 Iulie 2019, 15:09

Eu zic sa işi dea cu parerea domnul Crăciunescu, că el e arbitru de partaj.... Domnul Pancu e in legitimă apărate sau a fost doar un contact ascus?

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  27 Iulie 2019, 13:53

Poate il bate si Alibec ????????

pspsps
pspsps  •  27 Iulie 2019, 13:32

extraordinar, ce ne facem? l-a enervat pe pancu... iar pseudojurnalistii gsp nu au despre ce sa scrie asa ca inventeaza subiecte. presupun ca acum urmeaza ca alibec sa fie sunat si sa i se puna o intrebare id1oata de genul: "ce parere aveti despre faptul ca l-ati enervat pe pancu aflat in studioul digi" iar alibec ar avea un comentariu neutru dar pseudojurnalistii vor face din acest neutru negativ. pentru ca nu au nimic de zis, de fapt...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează