FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

Șumudică n-a nimerit-o la Rapid - Dinamo, în prima lui seară ca analist TV: „Am căzut în capcană”

Marius Șumudică / Captură Digi Sport
Marius Șumudică / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 20:17 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 21:29

RAPID - DINAMO. În prima apariție de când a devenit analist TV al postului Digi Sport, tehnicianul Marius Șumudică (50 de ani) a prefațat derby-ul Rapid - Dinamo, care se dispută în această seară, la Mioveni. Antrenorul paria pe un meci închis, cu goluri puține, însă după 11 minute din derby se marcaseră deja 3 goluri!

Șumudică n-a nimerit nici pronosticul dat în ceea ce-l privește pe Adrian Bălan. Atacantul despre care Șumi spunea înainte de meci că „nu e în formă”a înscris golul de 3-1, dintr-o lovitură liberă executată înșelător de la distanță.

Recunoscut pentru opiniile sale tranșante, vulcanicul Marius Șumudică s-a rezumat la a analiza alegerile tactice ale celor doi antrenori, Dusan Uhrin Jr. și Adrian Mutu. Dacă ultimul derby l-a prins pe stadion, în mijlocul ultrașilor, fostul antrenor al Rapidului a schimbat acum fișa postului, fiind temperat în declarațiile sale de dinaintea partidei. 

Ce a spus Șumudică la pauză, când Rapid o conducea pe Dinamo cu 3-1

La pauză, Șumudică a revenit asupra analizei sale: a recunoscut că s-a grăbit atunci când a anticipat un meci cu puține goluri.

Am căzut în capcană, am crezut că vor fi goluri puține. Au fost, totuși, trei goluri din faze fixe. Dinamo a marcat pe o neatenție a fundașilor rapidiști. 

Să mă ierte Dumnezeu, nu știu cum a luat Dinamo acele goluri. Portarul putea s-o respingă cu capul. A șutat Bălan de la 30 de metri, nu înțeleg ce a făcut Figuieredo. Am nimerit cu fundașii centrali ai lui Dinamo, dar n-am nimerit-o în ceea ce privește golurile”.

Mutu, forțat să lase un titular în afara lotului contra lui Dinamo: „Un ghinion nu mare, ci îngrozitor!”
RAPID - DINAMO
Mutu, forțat să lase un titular în afara lotului contra lui Dinamo: „Un ghinion nu mare, ci îngrozitor!”

Ce a spus Marius Șumudică în studio, înainte de Rapid - Dinamo: 

„Cred că Dinamo are de suferit la fundașii centrali. E lipsă de experiență acolo. Dar nici Rapid nu cred că va pune multe probleme, Bălan nu e în formă. Mă aștept la un meci închis. Există posibilitatea ca domnul Uhrin să joace cu trei fundași centrali și sistemul să se transforme într-un 5-4-1, cu Cătălin Carp mai retras.

Cred că se vor marca goluri puține. Atenție, Rapid nu câștigă de foarte mult timp împotriva lui Dinamo. În ultimele 13 meciuri, Rapid n-a câștigat niciodată!

Rapid a suferit și cu Clinceni, a marcat destul de greu. Încă se vede că e o schimbare de antrenor și altă filosofie de joc. Mutu e un tip căruia îi place să plece cu construcția de jos, de la portar. Există posibilitatea ca, dacă va face un presing avansat, Dinamo să-i pună probleme Rapidului. Să vedem ce a pregătit Uhrin”, a spus Șumudică la Digi Sport. 

Echipele de start în Rapid - Dinamo

RAPID: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais - Kait, Albu - Al. Ioniță II, Moise, R. Ilie - Ad. Bălan
REZERVE: Drăghia, Acuna, Dandea, Goge, Stahl, Carnat, Pănoiu, Sefer, Marzouk
ANTRENOR: Adrian Mutu

DINAMO: Figueiredo - De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu - Carp - Torje, J. Rodriguez, Pierret, Grădinaru - Morar
REZERVE: Eșanu, R. Grigore, Giafer, Buleică, Bani, V. Borcea, Mihaiu, Măgureanu, Irobiso
ANTRENOR: Dusan Uhrin

Rapid - Dinamo » Echipele de start la primul derby din play-out

Fanii lui Dinamo, mesaj pentru jucători înainte de derby-ul cu Rapid: „Respectați-vă meseria și contractele!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
sorindrag
sorindrag  •  14 Martie 2022, 08:00

***! :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1284665291974112
Silviu Ionut  •  13 Martie 2022, 22:56

Precis a pariat la Superbet pe sub 2.5 goluri la meciul asta. Iar in ianuarie 2021 pe faptul ca turcii de la Gaziantep ii vor creste salariul dupa ce ajunsese pe podium in Turcia. Mai degraba parior decat analist.

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  13 Martie 2022, 22:51

Acum a ajuns și analist, analfabetu' ăsta...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează