FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Doi antrenori din SuperLigă, atacați de Marius Șumudică: „Mi se pare jenant! Eu nu aș face asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 19:51 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 20:27

Liber de contract după plecarea de la Al Raed, Marius Șumudică a comentat situația antrenorilor fără licență din Liga 1.

Tehnicianul de 55 de ani s-a declarat deranjat de unele gesturi la care recurg antrenorii care nu au licență pentru a putea sta pe bancă și pentru a da indicații. Și i-a dat exemplu pe Marius Croitoru și Mihai Pintilii.

Reacția în forță a lui Marius Șumudică, după ce a aflat de compromisul lui Laurențiu Reghecampf: „Eu aș fi spus pas, ca la poker! Nu se poate așa ceva!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Reacția în forță a lui Marius Șumudică, după ce a aflat de compromisul lui Laurențiu Reghecampf: „Eu aș fi spus pas, ca la poker! Nu se poate așa ceva!”

Marius Șumudică atacă doi antrenori din SuperLigă

„Antrenează unii prin Liga 1... Nu merită, cu tot respectul pentru ei! Nu vreau să dau nume, că iar creez polemici. Dar nu știu pe ce criterii sunt... Fără licențe...

Mi s-a părut jenant să văd un antrenor, să nu mai ascundem, care stă cu capul în pământ și vorbește să nu-l vadă cineva. Mă refer aici la Croitoru. Mi se părea jenant! A fost un jucător bun. Dar să nu te ridici de pe bancă? Să stai să accepți să fii antrenor și să stai cu capul în jos și să vorbești așa? Mi se pare jenant!

Un alt antrenor, să te duci cu tabela să indici schimbare... Pintilii. Fost internațional, un fotbalist foarte bun, un băiat care e deștept. Îl respect și am înțeles că are viziune, că vrea să devină antrenor. Bă, dar să te duci tu cu tabela respectivă mi se pare jenant! Mie mi se pare jenant! Dacă spun o prostie, mi-o asum. Contraziceți-mă!

Eu nu aș face asta! Eu am luat-o din Divizia C, Divizia B, am fost secund... M-am dus să termin școala și după aceea am preluat Gloria Bistrița. Am stat câțiva ani. Așa mi se pare normal.

Mai rămâne ca ei să vină cu bidonul de apă sau să se bage la un mesaj, să ia afilia să dea jucătorii. Pe cuvântul meu. Nu vânez niciun post, vorbesc din afara fotbalului. Dar mi se pare jenant pentru ei. Să facă ce vor, nu mă deranjează. Dar e jenant. Nu se poate așa ceva!”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „Liga DigiSport”.

Citește și: 

Dialogul anului în fotbalul românesc a venit după demiterea fostului internațional: „În calitate de vicepreședinte, întreb și eu cu cine mergeți mai departe?”

Mihai Rotaru, pus la punct legenda „tricolorilor”: „Lucru lipsit de inteligență. D-asta nu câștigă nimic” + Nici Reghecampf n-a scăpat: „Trebuie să ai și un pic de demnitate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  27 Iulie 2023, 16:35

Cel mai penibil antrenor roman da sfaturi la altii ;)))

stefanf78
stefanf78  •  27 Iulie 2023, 16:25

Șumi nu vrea să dea nume, a zis doar Croitoru și Pintilii care sunt altceva, nu numele antrenorilor… C***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  27 Iulie 2023, 15:52

acest *** are un caracter frumos, abia asteapta ca rapid sa dea un pic gres, sa mai 'vorbesc din afara fotbalului' un pic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează