FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Marius Șumudică, declarație violentă la adresa șefilor fotbalului românesc: „O mizerie! Mai rămânea să le facă o clismă”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 07:53 / Actualizat luni, 17 august 2020 09:37

Marius Șumudică (49 de ani) a comentat în termeni duri situația din Liga 1 și modul în care LPF și FRF au acționat în finalul sezonului, după apariția cazurilor de COVID-19.

Antrenorul lui Gaziantep i-a criticat pe șefii fotbalului românesc și a dezvăluit ce vorbea cu Bogdan Andone, cumnatul său și antrenorul Astrei, echipă care a avut două meciuri anulate ca urmare a cazurilor de coronavirus.

„A fost o mizerie! O mizerie din toate punctele de vedere. S-au anulat meciuri. Vorbeam cu Bogdan (n.r Bogdan Andone) că e vecinul meu. Îmi zicea «Nici nu știu dacă jucăm. Ne anunță de pe azi pe mâine, mâine facem testul. Poimâine ne ia exsudat din gât, răspoimâine la plămâni». Mai urma să le facă câte o clismă, că în rest aveau de toate.

Eu consider că este hazard, mult hazard şi aici vina aparține Ligii Profesioniste de Fotbal, Ministerului Sportului și celor care se ocupă şi care ar putea subvenționa aceste teste. Pentru că nu se poate să te testezi la 14-15 zile. Noi am făcut 15 teste într-o lună şi jumătate, când am fost în Turcia.

În Turcia sunt cazuri la Galatasaray și unul la Fenerbahce. I-au dat deoparte pe jucători, i-au izolat şi restul la muncă.  Și la echipa mea există posibilitatea să fi contactat un jucător acest virus, dar asta nu înseamnă că oprim activitatea. Credeţi că numai fotbalul e oprit în momentul de faţă?! Sunt infectați în toate domeniile de activitate”, a declarat Marius Șumudică la TV Telekom Sport.

VIDEO Marius Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: "M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Situație demnă de Dosarele X: caz care șochează nu doar întreaga Ligă 1, ci și lumea medicală

Marius Șumudică vrea să transfere din România! Gaziantep oferă 800.000 de euro pentru vedeta din Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
871029812984348
Bogdan Bruzlea  •  17 August 2020, 11:43
Postat de tutan_camon pe 17 August 2020, 09:53

Are deptate Şumudică, s-au facut manevre să scape beizadeaua Ruşinamo. Dacă se respectau regulamentele, Ruşinamo era retrogradată acum. Oricum nu o să le şteargă nimeni ruşinea asta din CV. Pentru toată lumea, inclusiv dinamoviştii cu demnitate şi coloana vertebrală, ca Răducioiu, dinamo trebuia retrogradată.

Dinamo mai avea nevoie de 6 pct in 5 meciuri! Complet realizabil. Asa ca las-o mai moale flacau.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tutan_camon
tutan_camon  •  17 August 2020, 09:53

Are deptate Şumudică, s-au facut manevre să scape beizadeaua Ruşinamo. Dacă se respectau regulamentele, Ruşinamo era retrogradată acum. Oricum nu o să le şteargă nimeni ruşinea asta din CV. Pentru toată lumea, inclusiv dinamoviştii cu demnitate şi coloana vertebrală, ca Răducioiu, dinamo trebuia retrogradată.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează