FOTBAL  »  Superliga  »  TURCIA

Marius Șumudică vrea să transfere din România! Gaziantep oferă 800.000 de euro pentru vedeta din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 10:03 / Actualizat duminica, 16 august 2020 16:19

Marius Șumudică (49 de ani) vrea să continue campania de achiziții de la Gaziantep și îl vrea pe Denis Alibec (29 de ani).

După ce a spus în repetete rânduri că îl dorește pe atacantul Astrei, unul dintre jucătorii săi preferați, Marius Șumudică a anunțat că Gaziantep a început negocierile cu Astra pentru Alibec, turcii fiiind gata să ofere 800.000 de euro.

„Singurul român care mă interesează este Denis Alibec. Încerc în continuare să-l iau, dar ne lovim de suma de transfer. Am avut o discuție cu domnul Niculae și s-au avansat niște sume. Sunt discuții între cluburi. Cred că e o diferență cam mare și va fi destul de greu de realizat.

E o sumă bună pentru fotbalul românesc. Vor fi și niște procente pentru următoarea vânzare. Suma pe care clubul nostru vrea s-o plătească pentru Alibec este de 800.000 de euro și 30% dintr-un viitor transfer, având în vedere că mai are un an de contract. Cred că e o sumă bună. Nu sunt eu în măsură să-i fac prețul domnului Niculae și strategia lui. Dar în general îmi place să-i ajut pe jucători. Am încercat mereu să iau jucătorii care fac performanță și să câștige mai mult decât o făceau în România.

Având încredere în mine, pentru că am reușit transferuri foarte bune, șefii mi-au dat mână liberă la transferuri și am încercat să avansez această discuție în privința lui Denis” , a declarat Marius Șumudică la Pro X.

Alibec este dorit și de Dinamo, iar atacantul giurgiuvenilor are o clauză de reziliere de 1,2 milioane de euro. Turcii speră ca Astra să mai lase din preț din cauza problemelor financiare de la echipa lui Bogdan Andone. Alibec, campion în Liga 1 cu Marius Șumudică, a jucat 25 de meciuri în sezonul trecut, marcând de 14 ori și oferind 11 asisst-uri.

1.900.000 de euroeste cota lui Denis Alibec, potrvit transfermarkt

VIDEO. Marius Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: "M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Lovitura verii! Dinamo a bătut palma cu Budescu » „Câinii” pregătesc asaltul pentru încă un star din Liga 1

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  16 August 2020, 12:27

E vedeta ca si VIP-urile.

geogeo
geogeo  •  16 August 2020, 12:07

Denis nu fi fraier, du-te la Dinamo, acolo vei avea viata palpitanta nu in Turcia. Salarii neplatite, emotii la retrogradare, suporteri care te injura, asta-i viata ca lumea, nu la turci unde n-o sa ai nimic din toate astea. Treaba ta, ia-l si pe Budescu cu tine ca sa nu va plictisiti.

flick2020
flick2020  •  16 August 2020, 11:51
Postat de marcelclujnapoca pe 16 August 2020, 11:47

Sumi lasa+l la Dinamo ! Stiu ca esti Rapidist dar Alibec are nevoie de Dinamo si de echipa nationala ! Si Dinamo poate 30% si 800.000 euro la ora actuala, e o suma reala cea care ai avansat+o !

Poate pe ***''. Carnatii spanioli sunt saraci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează