FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitura verii! Dinamo a bătut palma cu Budescu » „Câinii” pregătesc asaltul pentru încă un star din Liga 1

Dinamo e aproape de prima achiziție importantă în „era spaniolă”. Constantin Budescu (31 de ani) s-a înțeles cu reprezentanții lui Pablo Cortacero și e gata să evolueze în „Ștefan cel Mare”!
Dinamo e aproape de prima achiziție importantă în „era spaniolă”. Constantin Budescu (31 de ani) s-a înțeles cu reprezentanții lui Pablo Cortacero și e gata să evolueze în „Ștefan cel Mare”!

Articol de - Publicat sambata, 15 august 2020 20:50 / Actualizat sambata, 15 august 2020 21:43

Dinamo e aproape de prima achiziție importantă în „era spaniolă”. Constantin Budescu (31 de ani) s-a înțeles cu reprezentanții lui Pablo Cortacero și e gata să evolueze în „Ștefan cel Mare”! „Câinii” nu se opresc aici, îl vor de la Astra și pe Denis Alibec!

După ce s-a vorbit de interesul lui Dinamo pentru mijlocașul Constantin Budescu, se pare că vedeta Astrei ar fi de acord cu un transfer la Dinamo. Din informațiile GSP.ro, reprezentații „câinilor” au discutat azi, la Bușteni, cu Budescu despre o posibilă venire în „Ștefan cel Mare”, iar cele două parți ar fi ajuns la o înțelegere.

Budescu le-a transmis celor de la Dinamo că problema salariului său la echipa alb-roșie s-ar putea rezolva rapid, dar că Dinamo trebuie să ajungă la un acord cu Astra și cu patronul Ioan Niculae, în privința sumei de transfer.

Dinamo trebuie să achite clauza lui Budescu

Așa cum GSP.ro a anunțat, Budescu are o clauză de 800.000 de euro la Astra, club care-l plătește cu 20.000 de euro pe lună. Președintele Astrei, Dani Coman, a vorbit despre existența unei clauze de transfer în contractul jucătorului. „Cine achită prețul poate să negocieze cu Budescu", a spus fostul internațional. Totuși, Dinamo speră să-i convingă pe giurgiuveni să mai lase din preț.

Dinamo îl vrea și pe Alibec

Dinamo îl vrea și pe atacantul Denis Alibec, (29 de ani), anunță TV TelekomSport. Pentru a-l lua pe atacantul care își dorește să plece de la Astra, „câinii” ar trebui să achite 1,2 milioane de euro!

Ioan Mărginean, cel care e favorit să devină noul președinte al lui Dinamo, ar fi discutat deja cu Petre Buduru, directorul executiv al Astrei, despre posibilitatea ca echipa alb-roșie să-i transfere „la pachet” pe Budescu și Alibec

Refuză Alibec transferul la Dinamo?

Totuși, se pare că aducerea lui Alibec, trecut și pe FCSB, ar fi imposibilă, jucătorul declarând că nu s-ar vedea jucând la rivala roș-albaștrilor.

Am văzut că s-a cumpărat Dinamo. Cu siguranță acționarii vor băga bani. Nu știu dacă se va duce Budi acolo. A jucat la Steaua și nu ar fi bine pentru el. El nu m-aș duce pentru că nu e frumos să joci la o echipă și să te duci la alta. Sunt suporteri la mijloc și e un gest de omenie. Mă bucur pentru Dinamo că s-a vândut. Chiar merită 
- Denis Alibec, la reunirea Astrei 

  • Budescu a jucat un sezon la FCSB, 2017-2018. A bifat 27 de meciuri în Liga 1, în care a reușit 10 goluri și 8 pase de gol. 
  • Alibec a jucat un sezon și jumătate în tricoul roș-albastru: 2016-2017 și 2017-2018. A adunat 34 de partide pentru FCSB și 9 goluri.

E «Misiune imposibilă», cu Tom Cruise în rolul principal, să îi mai ținem pe Budescu și pe Alibec. E imposibil să trag așa de ei. Ei își doresc să plece. Nu știe nimeni dacă vor pleca sau nu vor pleca. Ei nu sunt cu capul aici. 
- Bogdan Andone, antrenor Astra

6 goluria marcat Budescu, 31 de ani, în 19 partide disputate pentru Astra în sezonul trecut din Liga 1.

2.400.000 de euroeste cota lui Budescu, potrivit transfermarkt

1.900.000 de euroeste suma la care e evaluat Alibec de transfermarkt

VIDEO.  Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Noii șefi ai lui Dinamo, primul mesaj pentru fanii-acționari de la DDB: „Doar așa putem deveni o forță”

Primul jucător care poate semna cu Dinamo în era spaniolă: „Am primit o propunere” » Când se poate decide totul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (235)
zorrozabal
zorrozabal  •  18 August 2020, 08:56
Postat de parpalache pe 18 August 2020, 08:38

Multescu a declarat-ieri-ca citez...eu nu stiu de Budescu!Pai daca antrenorul nu l-a cerut si nici nu a fost informat,din doua una:1.-Stirea e un fiss!2.-Continua haosul la Dinamo si e de asteptat sa fie aceleasi consecinte!

Da,Multescu a declarat ca:EU NU AM AUZIT DE BUDESCU!E un nume mare,dar in momentul acesta nu s-a discutat nimic!Si atunci-intreb eu-cum adica Dinamo a batut palma cu Budescu!Care Dinamo?Poate s-o fi infiintat vreun Dinamo la Ploiesti-stiut fiind ca Costica nu pleaca el de la Ploiesti!El sta la Astra, pentru ca Astra isi face antrenamentele la Ploiesti!Becali i-a pus la dispozitie si masina cu sofer,ca sa il aduca la antrenamente la fcsb,dar Costica nu s-a simtit bine si a regretat enorm, ca a cedat rugamintilor lui Alibec-caruia ii trebuia un servant-si santajului brutal al selectionerului tata Puiu,care i-a pus in vedere ca- daca vrea la nationala- trebuie sa accepte transferul la fcsb!Iar la urma... i-a dat plasa,ca la europene l-a bagat pe...Chipciu,rezerva la fcsb!Ca sa poata Becali sa-l vanda in Belgia!

parpalache
parpalache  •  18 August 2020, 08:38

Multescu a declarat-ieri-ca citez...eu nu stiu de Budescu!Pai daca antrenorul nu l-a cerut si nici nu a fost informat,din doua una:1.-Stirea e un fiss!2.-Continua haosul la Dinamo si e de asteptat sa fie aceleasi consecinte!

creeperno
creeperno  •  16 August 2020, 22:56

O sa vina budescu la dinamo dupa ce ia fcsb titlu

Vezi toate comentariile (235)
Comentează