FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noii șefi ai lui Dinamo, primul mesaj pentru fanii-acționari de la DDB: „Doar așa putem deveni o forță”

Fanii lui Dinamo vor să discute cu Pablo Cortacero
Fanii lui Dinamo vor să discute cu Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 19:06 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:34

Dinamo a emis azi un comunicat de presă în care a avut un mesaj pentru fanii-acționari, care au protestat în ultimele zile pentru că nu au fost consultați și invitați la negocierile cu Pablo Cortacero, spaniolul care a cumpărat echipa de la Ionuț Negoiță.

Pablo Cortacero a preluat-o joi pe Dinamo, după mai multe discuții cu Ionuț Negoiță, iar vineri a plecat din țară, fără să discute cu fanii-acționari, care dețin 27,5% din acțiuni, prin programul „Doar Dinamo București”.

După mai multe mesaje publicate de Peluza Cătălin Hîldan, în care fanii s-au declarat nemulțumiți de faptul că au fost ignorați de conducere, Dinamo a emis un comunicat prin care anunță că noua conducere vrea să-i invite la discuții în perioada următoare și îi asigura că sunt importanți în proiectul lor.

Am apreciat efortul făcut, în plină pandemie, de suporterii dinamoviști pentru salvarea clubului și considerăm că demersul lor, unic in România, a făcut posibilă această tranzacție.

Provenim dintr-un fotbal în care suporterii sunt prezenți în viața echipei și subliniem pe această cale că fanii dinamoviști sunt cel puțin la fel de importanți ca și clubul pe care l-am preluat în această săptămână.

Timpul scurt avut de reprezentanții noștri la București nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamoviști, acționari ai clubului prin Program DDB, dar îi asigurăm că în cel mai scurt timp vom demara discuțiile cu cei care sunt, din punctul nostru de vedere, sufletul acestei echipe. Suntem convinși că vom avea o colaborare de lungă durată, benefică pentru tot ce înseamnă Dinamo și împreună putem deveni acea forță care să aducă rezultatele așteptate de câțiva ani de toată suflarea alb-roșie.

Doar împreună cu suporterii noștri putem fi cei mai buni!
- comunicat Dinamo

VIDEO. Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Primul jucător care poate semna cu Dinamo în era spaniolă: „Am primit o propunere” » Când se poate decide totul

EXCLUSIV Spaniolii, luați iar la rost: „Ori sunt naivi, ori e cacealma tipic românească!” » Acuzații: „Apelăm la ”Horia, Cloșca și Crișan”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
294123912022303
Ion Popescu  •  16 August 2020, 01:15

Nu ma intereseaza de ani buni nici o echipa din Romania asa ca abtineti-va cu etichete. Vreau doar sa-i temperez pe dinamovisti: cand noul actionar e cu Panama si alte paradisuri fiscale unde se spala bani mai ceva ca hainele la Nufarul, credeti ca o sa dea cineva doi bani pe ce o sa faca echipa de fotbal? O sa-si vanda intre ei jucatori de doi bani pe multi bani ca sa scoata profitul in acte ca ban curat. Ca ala stie care-i diferenta dintre minge si hamburger, prea putin conteaza. Ce fac ei acum e morfina, sa zambiti si sa nu va doara. Nu acum...mai tarziu iar o sa fiti pe garduri.

1745flo
1745flo  •  15 August 2020, 23:59
Postat de furia.roja pe 15 August 2020, 23:05

Dinamo

FORZA DINAMO!

117180969237501
Alexandru Tomescu  •  15 August 2020, 23:52
Postat de catalin.fcdb pe 15 August 2020, 21:23

cand o sa va dea budescu gol din bucatarie sau sufragerie sa nu plangi, sa nu inunzi pernele ca ajunge din pat jos la vecini :))))))))))))))))))))))))))) esti un robotel gigist, ramai la aclamat de ci0bani :)))

Te rog eu pentru binele tau sari gardu' inapoi de la balamuc.Poate stiu aia cum sa te faca bine sau macar o leguma.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează