FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică l-a dat de gol pe Gigi Becali: „Îmi zice «Tot cu tine iau campionatul»” » Ce spune despre FCSB: „Am fi amândoi mulțumiți. Asta vine și din școala vieții”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 18:30

Marius Șumudică, 48 de ani, antrenorul lui Al Shabab, a vorbit despre viitorul său și despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB.

„Mai am un an de contract cu Al Shabab. În acest moment, aștept meciul de sâmbătă (n.r. cu Al Tawoon). După aceea, voi avea o discuție cu președintele clubului și voi vedea ce va fi.

Au apărut informații că am oferte din Emirate și din Turcia. Este o clauză de 150.000 de dolari de desfacere a contractului. Conducerea vrea să scoatem această clauză și să se modifice și salariul. Așteptăm să vedem meciul de sâmbătă și să vedem dacă mergem în Liga Campionilor, de pe locul 3. Sau terminăm pe 4 sau 5”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Marius Sumudică: „Gigi îmi zice «Tot cu tine iau campionatul»”

Marius Șumudică a vorbit despre relația sa cu Gigi Becali și despre cum ar lucra la FCSB cu patronul echipei.

„Ca să fiu clar. Toată lumea știe trecutul meu și ce înseamnă Rapidul pentru mine. Nu pot să mă dezic de trecut. Dar, în același timp, nu pot să nu recunosc că îmi doresc să facă performanță și să lucrez cu unul dintre cei mai dificili oameni din fotbalul românesc. Ca antrenor, vrei să ai confort și toate condițiile pentru a pregăti echipa.

Nu am vorbit cu Gigi despre asta. Dar mai glumim și îmi zice «Tot cu tine iau campionatul. Tot cu tine o să fac și o să dreg». Îmi doresc să lucrez la echipe puternice, unde se dorește câștigarea campionatului. Dacă un antrenor ar lucra bine și ar avea rezultate, nu cred că patronul ar suna ca să-i schimbe un jucător. Eu aș avea o relație bună cu patronul. Nu îmi pun telefonul la încărcat înainte de meci!

Dacă la FCSB, echipa cu cele mai bune condiții și cea mai bună medicamentație, nu există meci fără o ruptură musculară, lasă-mă să cred că nu e vina lui Gigi. Uitați-vă, vă rog frumos!

La FCSB aș avea un contract și anumite obiective de îndeplini. Dacă nu merge bine, intervine patronul. Ne închidem într-o cameră și vedem cine e de vină. Nu e nimeni care să știe tot. Când Reghe avea performanțe, nu cred că a venit Gigi să-i zică pe cine să bage. Consider că Gigi face ce face din pasiune.

Dacă aș fi la FCSB și Gigi ar fi patron, atunci am avea o relație deschisă și ar fi mulțumiți și Șumudică, și Gigi Becali. Asta vine și din școala vieții, nu din cărți și din calculatoare. Asta ține și de școala vieții”, a adăugat antrenorul.

 Citește și:

Toți îl așteaptă la FCSB! Marius Șumudică și-a convins și cel mai mare dușman: MM îl cere în locul lui Teja

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
149401732769503
Octav Cerneutanu  •  10 Mai 2019, 12:35

Sumi daca mergi la FCSB esti un tradator pentru toata suflarea rapidista!!!

138672209828437
Gelu Oanca  •  10 Mai 2019, 10:31

Nici un antrenor nu va lua campionatul la fcsb, cat timp se baga Becali la echipa.

poison_1
poison_1  •  10 Mai 2019, 08:34

Sumi joacă Pampora cu Gigi. Se potrivesc clovnii. Apogeul circului în fotbal: FC FCSB Tg Jiu.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează