FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 2-0

Marius Şumudică la Radio GSP: "Mîine luăm bancomatele cu asalt, ne bagă banii pe două luni" :)

Asta ocupă locul 6 cu 11 puncte, după şapte etape din Liga 1
Asta ocupă locul 6 cu 11 puncte, după şapte etape din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 11:53

Antrenorul celor de la Astra Ploieşti, Marius Şumudică, a intervenit în direct la Radio GSP unde a discutat despre meciul pe care l-a cîştigat împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0

Şumi le-a dat şi-o veste bună jucătorilor.

"Am reuşit cinci meciuri fără înfrîngere, nu vreau să par lipsit de modestie, dar mă aşteptam să avem un parcurs bun, pentru că avem una dintre cele mai bune loturi din prima ligă. Poate o să sochez cu astfel de declaraţii. După mine, cred că mai avem nevoie de un atacant, cu siguranţă în iarnă îl vom găsi. Băjenaru de la Steaua şi Udoji au crescut mult jocul Astrei, doi jucători care au venit de curînd.

Udoji este responsabil, a pierdut o singură minge în meciul cu Gaz Metan. Şi cînd e cu spatele la poartă nu pierde mingea, la fel şi Băjenaru care ştie să facă un joc foarte bun. Pentru moral înseamnă foarte mult, am urcat foarte bine şi acum începe să se aşeze clasamentul. Nu va fi uşor, dar am scăpat de U Cluj, Steaua şi Gaz Metan, o să mergem la Pandurii unde o să ne fie foarte greu. După, vine meciul cu Sportul şi nu pot să zic că o să fie uşor, că m-au bătut acasă cu Rapid şi m-au dat afară. În 5 ani am pierdut un singur meci cu Sportul, fie că eram în B sau în A", a spus Şumudică.

Jucătorii vor fi marţi cu banii la zi
Întrebat dacă prin evoluţiile bune pe care le are Astra în acest moment le dă o palmă celor care l-au contestat, Şumudică spune că nu e treaba lui să răspundă contestarilor şi că trebuie să facă din Astra o echipă unită cu care să cîştige cît mai multe meciuri. În plus, fostul tehnician al Rapidului spune că ploieştenii au prima şansă la cîştigarea meciului din Cupa României contra celor de la CFR Cluj, mai ales că au două zile de odihnă în plus.

"Le-am spus jucătorilor că sîntem un grup bun, vestiarul este extrem de fericit mai ales că marţi îşi vor lua toţi banii la zi. Cînd ai un patron potent din punct de vedere material îmi este şi mie mai uşor să lucrez cu jucătorii. Lăsînd banii trebuie să mergem mai departe şi să ne pregătim pentru meciul cu CFR Cluj din Cupă. Lor o să le fie greu, pentru că astăzi joacă cu Vaslui, avem două zile în plus de odihnă.

Nu vreau să dau nimănui nici o palmă, vreau să demonstrez că pe unde mă duc fac treabă. Indiferent că am fost la Progresul, la Farul, apoi la Bistriţa i-am scăpat de la retrogradare, apoi m-am dus la Rapid unde jucau fotbal pînă la un moment dat cînd mi s-a întîmplat ce mi s-a întîmplat, iar acum la Astra mă simt foarte bine", a punctat antrenorul ploieştenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
thefisherking
thefisherking  •  19 Septembrie 2011, 16:02

Sunt stelist, tin cu Steaua de cand eram copil. Ma rog, cand spun Steaua exclud perioada in care cercopitecul din Pipera a creditat-o. Oricum, vroiam sa spun ca ma bucur pentru Sumudica, e un tip sincer, natural si un antrenor valoros, continuu sa cred ca Rapid a pierdut enorm prin indepartarea lui.

icstream
icstream  •  19 Septembrie 2011, 14:20

E tanar, o sa-si revina repede...

razvan_fzr
razvan_fzr  •  19 Septembrie 2011, 14:01
Postat de imperator pe 19 Septembrie 2011, 12:14

Nu poate ziaristii sa-l urmareasca sa vedem daca tot la fel face si knd scoate banii ? :))

"Nu poate", dar pot ! :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează