FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică, la revenirea în țară: „Spuneau că nu poate sta în ghete, acum e cel mai bun de la FCSB”

Junior Morais // FOTO: GSP
Junior Morais // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 11:59

Marius Șumudică nu poate sta departe de culisele Ligii 1 și de discuțiile care implică FCSB, oricât ar încerca s-o nege.

Aflat pe aeroport, la revenirea în România, tehnicianul lui Al-Shabab, campion în Liga 1 cu Astra Giurgiu în 2016, a aruncat noi „săgeți” către Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului.

Șumudică e de părere că fundașul Junior Morais, în trecut criticat, a ajuns cel mai constant jucător al lui Mihai Teja. Șumudică și Junior Morais au colaborat la Astra în urmă cu 3 ani. 

„Au fost antrenori care văd că îşi dau cu părerea, apar pe la fel de fel de televiziuni. Măi, fraţilor, nu aţi fost voi acolo, nu i-aţi antrenat toată săptămâna? Dacă săptămână de săptămână i-ai antrenat, atunci de ce jucătorul respectiv arată mai rău decât arăta la Viitorul, de ce jucătorul respectiv arată mai rău decât arăta la Astra?

Îl distruseseră pe Junior Morais, spuneau că «nu poate sta în ghete». Și acum e cel mai bun de la FCSB. Dar nu mai vreau să deschid războaie”, a spus Marius Șumudică, la Pro TV. 

Traiectoria sezonului lui Junior Morais e una oscilantă: prima parte a fost modestă, cu 3 penalty-uri comise și o eliminare, însă treptat brazilianul a mărit turațiile și a făcut meciuri solide, cum a fost în victoria cu CSU Craiova din play-off, 3-2, atunci când a oferit două pase de gol. 

30 de meciuria jucat Junior Morais pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile

Vezi și: FCSB // Marius Șumudică îl „urechează” pe Nicolae Dică și a dezvăluit ce discută cu Gigi Becali: „Mă tot întreabă când vin”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andy_2008
andy_2008  •  27 Aprilie 2019, 07:56

Steaua nu are antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează