FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Marius Șumudică, mesaj dur către FCSB: "Undeva se greșește! Ceva se întâmplă"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 13:33

Marius Șumudică, antrenorul de 47 de ani al arabilor de la Al Shabab, a vorbit despre FCSB și a lăsat să se înțeleagă că staff-ul condus de Nicolae Dică face greșeli.

"La FCSB sunt cele mai bune condiții de antrenament, de recuperare, ai cea mai bună medicamentație și cea mai bună alimentație. Cu toate astea, sunt 10 jucători care se rup într-un sezon. Nu vreau să intru în detalii. Dar nu se poate așa ceva. Ceva greșit se întâmplă acolo! Undeva se greșește. Dar nu mă interesează, nu vreau să mă bag", a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

După CFR Cluj - FCSB, Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au criticat pregătirea fizică a echipei și au spus că jucătorii nu aleargă suficient. După aceste declarații, Dică s-a apărat prezentând număarul de kilometri pe care îi aleară jucătorii de la FCSB. (Detalii aici)

Citește și: Nicolae Dică e ținta unui nou atac: "Un antrenor nu face așa ceva"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
polistul68
polistul68  •  24 Septembrie 2018, 17:10
Postat de magic4ever pe 24 Septembrie 2018, 16:41

La fel face si *** de Ilie Dumitrescu...baga strambe sa destabilizeze si el este paralel cu meseria de antrenor sau de analist!

Ilie Dumitrescu....dina sta traieste..e si asta o meserie..de comentator-analist....da, clar, nu a confirmat ca antrenor...si acum face analize...dar e o meserie ca oricare alta..si clar ca deranjezi, ca trebuie sa zici si de rau. Dar Sumi, pe care repet, il apreciez...el nua re nici o treaba cu Steaua..ce se baga el ? Ce legatura are el cuc e se intimpla la...VOluntari ? Doar sa puna paie pe foc...sa mai atate spiritele un pic...

observator_federal
observator_federal  •  24 Septembrie 2018, 17:08

Din moment ce Gigi în mod intenționat destabilizează celelalte echipe, ba se mai și laudă cu asta (vezi recenta declarație că "i-am făcut praf" pe Dinamo și Rapid...), de ce ne-am face griji de soarta Fcsbului?! Cine sapă groapa altuia... vicecampion se numește!

magic4ever
magic4ever  •  24 Septembrie 2018, 16:41
Postat de polistul68 pe 24 Septembrie 2018, 15:43

Imi place Sumudica, ca antrenor..dar chestii de genul....se face ceva gresit acolo, dar nu vreau sa ma bag.....sunt barfe ieftine, demne de babele de la coltul strazii....daca tot nu vrea sa se bage....sa nu zica nimic..si daca tot vrea sa zica, sa zica tot...chestii de-astea, cu "trasul semnalului de alarma"...ne-am cam saturat..toti stiu ca e ceva rau, dar jumate nu vor sa spuna, iar jumate nu vor sa se bage. In realitate, nimeni nu stie nimic.

La fel face si *** de Ilie Dumitrescu...baga strambe sa destabilizeze si el este paralel cu meseria de antrenor sau de analist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează