FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0

Nicolae Dică e ținta unui nou atac: "Un antrenor nu face așa ceva"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 10:16

Deși FCSB s-a impus în meciul cu Dunărea Călărași, 2-0, și este pe primul loc, antrenorul Nicolae Dică este în continuare atacat de mai multe persoane din fotbal.

Gabi Balint, fost internațional, l-a criticat pe Nicolae Dică pentru că la pauza meciului cu Dunărea l-a scos pe Florin Tănase, introducându-l pe Harlem Gnohere.

"Mor! Câteodată îmi vine să spun anumite lucruri, dar mă opresc. Și eu am fost antrenor și știu cum e. Dică a explicat de ce l-a schimbat pe Tănase pentru că trebuia să găsească o explicație. Era mai bine dacă spunea că l-a odihnit pentru meciul cu Alba Iulia, de joi.

Eu nu înțeleg! Un antrenor nu face schimbarea asta, la 2-0 la pauză! Așa ceva nu faci", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

După meci, antrenorul stelist a explicat schimbarea lui Tănase: "Aveam nevoie de un atacant masiv în repriza a doua, de-aia l-am băgat pe Gnohere în locul lui Tănase".

Citește și: Ilie Dumitrescu l-a luat serios la ochi pe Dică: "De acum încolo, numai așa îi spun!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zagna
zagna  •  24 Septembrie 2018, 15:55

Este clar, tanase trebuia schimbat pentru INDOLENTA ! Dar, la 2-0 bagi un jucator,tanar pe care vrei sa-l verifici. Si fortezi echipa sa mentina mingea, sa paseze si... sa SUTEZE LA POARTA ! Schimbarea facuta de dicuta era oportuna la 0-0 ! Iar tanase pare sa fie noul alibec...

stelbz
stelbz  •  24 Septembrie 2018, 12:49
Postat de Alexandru Chis pe 24 Septembrie 2018, 11:43

Chiar nu a inteles acest Naum ca Balint are o ura viscerala pe Becali si FCSB? Nici cei mai mari dusmani ai FCSB nu au atat de mult venin pe care-l varsa - emisiune de emisiune - incercand sa ii convinga si pe ceilalti parteneri la show ca numai el are dreptate in toate fantasmagoriile pe care le debiteaza in timpul emisiunii lui Radu Naum. Suparator este faptul ca Naum il sustine, chiar il incita pentru a-i crea o atmosfera cat mai nefavorabila lui Dica, cel care in fiecare comentariu al acestui Balint sustine frenetic ideea ca Dica este un antrenor de paie si ca numai Becali face echipa si dicteaza schimbarile. Asa a fost si cu schimbarea lui Florin Tanase, chiar daca Ilie Dumitrescu a incercat sa-l tempereze pe vitriolantul Balint, sustinand ca la adapostul scorului Dica a dorit sa dea minute si cuplului Gnohere-Rusescu. Absurtdul lui Balint a mers atat de departe incat a folosit o bataie de joc, spunand ca Florin Tanasa ar fi fost odihnit pentru meciul cu Alba Iulia. Cred ca staff-ul FCSB ar trebui sa sesizeze postul Tv Digi cu privire la calomniile repetate lansate pe post de catre Balint. Nu asta este menirea unui analist. El trebuie sa se rezuma numai la aspectele pur fotbalistice si nu la insinuari repetate.

Foarte corect comentariul tau. Balint a fost un fotbalist bun, dar ca antrenor este cam de nivelul categoriei si trebui sa se duca sa-si dea cu parerea pentru Steaua Armatei. Este un frustrat si intradevar are tot timpul o atitudine de calomnie si chiar ura fata de tot ceea ce fac Dica si Becali.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  24 Septembrie 2018, 12:01

L-a schimbat pentru asa a spus cineva la telefon.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează