FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Marius Șumudică a început derby-ul cu FCSB: „Ne vedeți pe noi că scriem pe Facebook, la 12 noaptea, când lumea e sub plapumă?”

Marius Șumudică, antrenorul celor de la CFR Cluj, l-a „înțepat” pe Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, înaintea derby-ului de duminică, din runda cu numărul 7 a Ligii 1.
Marius Șumudică, antrenorul celor de la CFR Cluj, l-a „înțepat” pe Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, înaintea derby-ului de duminică, din runda cu numărul 7 a Ligii 1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 19:45 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 20:42

Marius Șumudică, antrenorul celor de la CFR Cluj, l-a „înțepat” pe Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, înaintea derby-ului de duminică, din runda cu numărul 7 a Ligii 1. 

  • CFR Cluj - FCSB este duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro

Marius Șumudică a susținut o conferință de presă înaintea returului cu Steaua Roșie Belgrad, din play-off-ul Europa League. Antrenorul campioanei a atins și subiectul derby-ului cu FCSB și l-a „înțepat” pe Mihai Stoica, cel care obișnuiește să își transmită gândurile prin intermediul contului de facebook. 

Marius Șumudică aprinde derby-ul CFR Cluj - FCSB: „Ne-ați văzut pe noi scriind pe facebook?”

„Nu mă interesează cine arbitrează. Ați văzut pe cineva de la CFR că scrie pe Facebook, că scrie peste tot? Puteam și noi să zicem că Ciobotariu are un cucui în cap, după ce specialiștii au spus că am avut un penalty cât casa la Pitești. Au avut cartonaș roșu, când l-au călcat direct pe Deac. 

Ați văzut pe cineva din conducerea CFR-ului apărând și spunând sau scriind noaptea, pe la 12:00, când oamenii normali se bagă sub plapumă și se culcă?

Am scris noi pe Facebook? În schimb, dacă e vreo greșeală pro CFR, e plin. Ăștia suntem noi. Am venit la un club respectos. Nu mă interesează cine arbitrează meciul, să vină Hațegan, Șovre, nu avem nevoie de niciun ajutor”, a transmis Marius Șumudică, într-o conferință de presă. 

Mihai Bordeianu, aproape de revenirea în Liga 1. CFR Cluj și FCSB îl vor

CFR Cluj și FCSB luptă și pe alt flanc. Cele două rivale vor să obțină semnătura închizătorului Mihai Bordeianu. Surse din cadrul clubului din Gruia susțin că de ceva timp acesta poartă discuții cu conducerea ardelenilor pentru revenirea la echipă, urmând să semneze un contract pe 3 ani. În același timp însă, din momentul numirii sale la FCSB, și Edi Iordănescu l-ar fi contactat pe jucător, pe care-l dorește la FCSB.

VIDEO Gabi Răduță, poveste amuzantă alături de Șumudică: „Am ajuns cu 5 minute înaintea meciului!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV Au anunțat că Marius Șumudică rămâne, dar pregătesc o revenire-bombă! Antrenorul cu care negociază CFR Cluj

Ciprian Deac a făcut lumină în privința relației cu Marius Șumudică: „Nu ne putem bate joc de investițiile patronului!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
ciuke
ciuke  •  26 August 2021, 11:37
Postat de vasileroaita pe 25 August 2021, 22:00

Greșit! Prostia nu zace în capetele gigeilor, ci acolo unde la e și creirul!

Fac pariu ca esti o umbra in viata reala. Mustesti de ura si proferezi jigniri de parca ai fi detinatorul adevarului absolut. Esti capabil sa comentezi articolul fara sa improsti cu laturi in stanga si-n dreapta?

corectu
corectu  •  26 August 2021, 07:58

Șumudică să-și aducă aminte de„celebrul”Chivulete care,în acest campionat,la meciul meciul Mioveni-CFR a validat un gol pentru CFR dintr-un ofside de 2 m.Trebuia dat și un penalty clar pentru Mioveni.Putem vorbi de viciere de rezultat.

tinn
tinn  •  26 August 2021, 03:22

poate babalâcii ca dușumică și jucătorii lui de 40 de ani sunt sub plapumă la ora aia

Vezi toate comentariile (23)
Comentează