FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică a intrat în direct imediat după ce FCSB a rămas fără antrenor: „E greu să lucrezi cu mine. Eu decid, eu vreau să mor pe mâna mea”

Marius Șumudică.
FOTO: Imago
Marius Șumudică. FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 12:19 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 12:33

Marius Șumudică (51 de ani), antrenorul formației saudite Al-Raed, a comentat demisia lui Nicolae Dică din postura de antrenor principal al celor de la FCSB

Tehnicianul bucureștean a spus că nu l-a mirat schimbarea schimbarea de pe banca tehnică a vicecampioanei și consideră că finanțatorul Gigi Becali (64 de ani) a fost îngăduitor în ceea ce privește situația de la gruparea pe care o patronează. 

Dragomir i-a găsit deja înlocuitor lui Dică: „Vai de mine, e trăsnet! Are sânge în instalație”
FCSB
Dragomir i-a găsit deja înlocuitor lui Dică: „Vai de mine, e trăsnet! Are sânge în instalație”

Marius Șumudică: „Nu m-a mirat schimbarea”

„Nu m-a mirat schimbarea lui Dică de pe banca FCSB. Echipa nu are rezultate în momentul de față. 

Probabil că, având în vedere ceea ce se întâmplă la FCSB, patronul a fost destul de îngăduitor, mai ales după dubla cu Silkeborg din Conference League. Cred că avea toate argumentele ca patron să ia măsuri. 

Nu se poate renunța la 25-26 de jucători în favoarea antrenorului. Eu consider că lâgă antrenor există și un staff, un staff administrativ. Au și ei partea lor de vină. Nu cred că trebuia îndepărtat numai antrenorul. 

El și-a dorit să se întoarcă la FCSB, credea că poate gestiona altfel situația. Practic domnul Becali nu l-a dat afară, doar a zis că ar fi onorabil ca el să își dea demisia. 

Dacă FCSB nu prinde play-off-ul, play-off-ul scade ca valoare, fiindcă FCSB are jucători de valoare. Antrenorul știe mai bine ce se întâmplă în sânul echipei, în relația cu jucătorii. FCSB nu îmi demonstrează că este o echipă. Nu știu dacă nucleul de bază de acolo are valențe de lider”, a spus Marius Șumudică, la Pro Arena. 

Marius Șumudică: „Nu se pune problema să revin în campionatul României”

„Nu se pune problema să revin în campionatul României, am doi ani de contract cu Al-Raed. Ar însemna ca echipa care mă dorește să îmi plătească clauza de reziliere, care este una mare. 

Sunt un antrenor care nu acceptă intervenții din parte altora. E greu să lucrezi cu Șumudică. Eu decid, eu vreau să mor pe mâna mea. 

Sunt 5-6 patroni în România care se implică la fel ca Gigi Becali la echipă. Doi dintre ei se bagă mai mult decât Gigi Becali, dar nu pot să dau nume. 

Am ajuns la un confort financiar care îmi permite să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. Dacă nu ești respectat ca antrenor și ai conflicte cu jucătorii, scaunul începe să scârțâie și trebuie să pleci”, a mai punctat tehnicianul. 

VIDEO. Nicolae Dică a vorbit despre demisie după U Cluj - FCSB 2-1: „Vom vedea ce se va întâmpla”

Citește și:

Nou antrenor anunțat în SuperLiga, la doar 36 de minute după vestea demisiei fostului „principal”!

Prima reacție a lui Nicolae Dică, după ce Becali l-a „invitat” să demisioneze: „OK, eu sunt de vină” + „N-am vrut să-l schimb pe Coman la pauză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rottwailer
rottwailer  •  02 Noiembrie 2022, 11:12

Iar se baga omul asta in seama? Pai in primul rand la FCSB trebuie antrenor si tu nu esti! In al doilea rand tu esti printre cei mai vestiti clovni din univers, iar Becali n-are nevoie de saltimbanci!

romeverest
romeverest  •  02 Noiembrie 2022, 09:16

Sumudica ar face bine sa ramana prin tarile arabe si sa moara pe mana lui, asa cum a facut-o si prin Turcia !! Cu siguranta ca Fcsb nu ar avea alta soarta cu Sumudica la conducerea echipei !! Se alinta si el !!

danglumetu
danglumetu  •  01 Noiembrie 2022, 18:11

penibilul sumu-dica!...daca pleaca klopp cred ca ne anunta ca nu-l intereseaza postul, are clauza prea mare! doar el insusi e mai ridicol!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează