FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Marius Șumudică nu se dezminte! L-a desființat pe Gigi Becali: "Săracul, își aduce aminte de practicile lui"

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2016 14:24

Marius Șumudică l-a taxat pe Gigi Becali după declarațiile acestuia cum că Marius Constantin și Cristi Săpunaru ar avea telefoanele ascultate. Antrenorul Astrei n-a uitat de episodul cu "Valiza" de la Cluj. 

"Cele 6 puncte avans ne obligă să mai luăm 4. Dar presiunea este pe mine, îi văd pe jucători şi nu au probleme.

Becali o fi colaborator la DNA, altfel nu-mi explic cum are astfel de informaţii. Este grav când spui aşa ceva, nu poţi să fii decât implicat. Noi nu ne ocupăm cu aşa ceva.

Poate el, cum îi alerga pe jucătorii de la Gloria Bistriţa. Alo, alo, alo, numai aşa făcea. Săracul, a mai amplasat şi o valiză pe la Cluj. Probabil se gândeşte la practicile lui din trecut", a zis Șumudică.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
travka
travka  •  22 Aprilie 2016, 08:22
Postat de dinarad pe 22 Aprilie 2016, 04:28

Crezi că ei nu știu asta , dar este greu să-ți accepți trecutul cenușiu și fără valoare. Stelistii (de fapt o mînă de steliști propagandiști de doi lei) vor să-și rescrie istoria.

a ajuns netu si la voi la sat la tara acolo pe camp? =)))

travka
travka  •  22 Aprilie 2016, 08:21
Postat de unirea.otelul.astra pe 22 Aprilie 2016, 02:04

Succes in Liga. Si nu uita, nimeni nu va anula 4 goluri valabile oricărei echipe care va juca cu voi.

ce liga ca astia nu trec niciun tur preliminar, nu au cum, nu sunt cap de serie si o sa pice cu Roma-Arsenal sau Leverkusen si se va pune doar problema scorului acolo :))) doar Steaua are coeficient sa ajunga in UCL, dar de pe locul 2 va fi greu, cred ca anu asta mai bine terminam pe 3-4 sa jucam in EL sa fim siguri de grupe

dinarad
dinarad  •  22 Aprilie 2016, 04:28
Postat de legendavisinie pe 21 Aprilie 2016, 17:29

La inaugurarea Stadionului Giuleşti se observă imagini cu saluturi legionare. Ulterior, în anul 1942, Rapidul a fost felicitat pentru lupta împotriva comunismului. Trădătorii armatei regale au înfiinţat o echipă de fotbal, cu scop propagandistic, direct în prima divizie, nu ştiai ?

Crezi că ei nu știu asta , dar este greu să-ți accepți trecutul cenușiu și fără valoare. Stelistii (de fapt o mînă de steliști propagandiști de doi lei) vor să-și rescrie istoria.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează