FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA

Marius Șumudică, o nouă ironie la adresa Stelei după ce a anunțat că meciul direct se va juca la Pitești: "Ferească Dumnezeu, dar acum așa s-ar fi întîmplat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 20:56

După meciul cu Dinamo pentru Steaua urmează derby-ul cu Astra Giurgiu, care se va juca la Pitești, pe stadionul "Nicolae Dobrin".

Acest lucru l-a făcut pe Marius Șumudică să o ia peste picior pe campioana României, făcînd aluzie la faptul că Steaua nu mai este atractivă pentru fani.

"Mă așteptam la o astfel de decizie, după ce am văzut că nu s-a reușit obținerea avizelor pentru ca meciul Dinamo - Steaua să se joace acolo. Nu prea mă pricep eu la birocrație, dar cred că Arena Națională era un stadion care-ți permitea să joci acolo în siguranță, mai ales că nu știu dacă veneau atît de mulți spectatori ca să se îmbulzească.

Ferească Dumnezeu de ce s-a întîmplat în Colectiv, cînd s-au călcat oamenii în picioare, dar de pe stadion ieșeau fiecare printr-o poartă la ora actuală la cîți spectatori vin pe Arena Națională.

Nu este nici o ironie la adresa echipei adverse. Nici noi nu avem mulți spectatori care vin după noi", a spus Șumudică la conferința de presă. 

6.300este media de fani pe care o are Steaua la meciurile de acasă, fiind prima din Liga 1 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
valentinn10
valentinn10  •  21 Noiembrie 2015, 10:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  21 Noiembrie 2015, 10:52

No i putem sa avem 20 de nume , prostule ,ne permitem dar voi ...***.Steaua e numai una. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA 27 CUPA CAMPIONILOR , SUPER CUPA EUROPEI , FINALA CUPEI INTERCONTINENTALE-meci al carui scor a fost viciiat de arbitru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2015, 04:26
Postat de 7mai1986 pe 21 Noiembrie 2015, 00:56

Zecsule i-a de aici citire prostport cele 3 echipe-Cs Dinamo, Fc Dinamo si Fc Dinamo 1948.Care-i adevarul?!Cs fiind clubul sportiv dar celelalte 2? http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/doi-barbati-au-sigilat-cabinele-tv-de-pe-stadion-indispensabile-transmisiei-meciului-reactia-lui-lipa-vreau-sa-cred-ca-e-o-gluma-ce-spune-negoita-despre-conflictul-cu-badea-dovada-foto-14893791

vorbesti prostii.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează