FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

3 cluburi din SuperLigă la care ar vrea Șumudică: „Vor aduce acolo jucători buni, buni! Se bat la play-off”

Marius Șumudică // foto: Imago Images
Marius Șumudică // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 08:57 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 10:16

Marius Șumudică (52 de ani), acum antrenor la Al Raed, în Arabia Saudită, a numit cele 3 echipe din campionatul românesc cu care ar semna: Rapid, CS Universitatea și Petrolul.

De la despărțirea de Astra, pe care a făcut-o campioană în 2016, Șumudică a mai avut o singură experiență în România, un scurt mandat de antrenor la CFR Cluj în vara lui 2021.

Antrenorul ajuns la 52 de ani nu exclude revenirea în SuperLigă, cu condiția ca echipa la care merge să-i pună la dispoziție elementele necesare pentru performanță. Întrebat la ce echipă din România s-ar vedea să antreneze, Șumudică a numit 3.

Surpriza o reprezintă Petrolul Ploiești, unde Șumudică ar merge grație relației apropiate cu Marian Copilu, conducătorul clubului. Fostul atacant se așteaptă ca Petrolul să aibă obiective mari sezonul viitor, chiar atacarea unui loc de play-off.

Șumudică nu înțelege transferul lui Mutu: „Cum să-l iei la Rapid? Dai bani pe o rezervă?”
Rapid
Șumudică nu înțelege transferul lui Mutu: „Cum să-l iei la Rapid? Dai bani pe o rezervă?”

Marius Șumudică a numit 3 cluburi din SuperLigă cu care ar semna

„Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Nu în momentul de față, dar dacă m-aș întoarce în țară aș merge cu inima deschisă la Rapid, Craiova lui Rotaru, adică echipe la care cred că aș putea face performanță. Altfel, de ce m-aș întoarce?

Sau chiar la Petrolul, fiindcă îl cunosc pe Marian (n.r. - Copilu, președintele) și știu ce vrea să facă.

Am vorbit cu el și știu ce vrea să facă în continuare, ce jucători va aduce. Va aduce jucători buni, buni. O să vedeți după pregătire cum vor arăta Jefferson și Diomande, că tot pe mine m-a întrebat despre ei.

Dacă reușește să facă 4-5 transferuri despre care mi-a spus, Petrolul e candidată la play-off”, a precizat Șumudică la „DigiSport Special”.

Marius Șumudică, la „Profu' de Sport”: „O să iau campionatul cu Rapid ca antrenor!”

În urmă cu două săptămâni, Marius Șumudică a anunțat la podcastul „Profu' de Sport” că mai are un singur mare obiectiv în carieră, acela de a cuceri titlul la Rapid din postura de antrenor.

„Am luat campionatul ca jucător... Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Și o să-l iau! Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul!

Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, și dacă voi avea șansa să lucrez cu domnul Șucu într-un viitor... - nu știu când, acum nu se pune problema, că mai am contract - dar cu siguranță voi ajunge să iau campionatul și cu Rapid”, spunea Șumudică.

Citește și:

Aroganță de Miami » Cum a prezentat clubul lui Beckham transferul lui Messi

Gabi Balint, surprins de ce i-a arătat Radu Naum în emisiune: „Asta scrie pe site-ul UEFA?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  09 Iunie 2023, 08:09

Pai ninel nu se retragea din fotbal? Acum vrea inapoi in mamaliga 1?

...kuba.
...kuba.  •  08 Iunie 2023, 15:02

Ninele, mai tii minte cand erai prin Turcia, cum ii mai plateai vacantele lui RaureanuL sa iti faca ode?! Nimeni nu te va angaja la vreun club in Romania! Nu mai visa! Baga-te la Digi alaturi de alti “colosi “ antrenori!

VanBasten
VanBasten  •  08 Iunie 2023, 13:27

Ninel, file de poveste.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează