FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Promisiunea lui Marius Șumudică: „Gata, nu mai vedeți așa ceva! Și nu o spun doar ca să ajung la Rapid”

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe Gaziantep
Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe Gaziantep

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 23:06 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 23:10

Cu locul de antrenor principal la Rapid vacantat odată cu demiterea lui Cristiano Bergodi, Marius Șumudică (53 de ani) promite că s-a schimbat și că se va concentra 100% pe meserie. El așteaptă un telefon din partea conducerii Rapidului, însă pentru moment pare că Dan Șucu i-a acordat încredere deplină „interimarului” Bogdan Lobonț.

De-a lungul anilor, Marius Șumudică a fost autorul mai multor momente memorabile. Discursuri înflăcărate, dansuri pe teren, la „oficială” sau la grătare, declarații comice în engleză sau portugheză, derapaje, toate au făcut parte din repertoriul acestuia.

Marius Șumudică promite acum că acea variantă exuberantă a lui este istorie, ceva ce a mai făgăduit și în trecut. Declarațiile acestuia vin în contextul în care postul de antrenor principal la Rapid a rămas vacant odată cu demiterea lui Cristiano Bergodi.

Șucu anunță că A GĂSIT antrenor, dacă Rapid prinde Europa! „Are Coverciano” » Reacția lui Șumudică la auzul veștii: „Așa îi doream și lui Bergodi”
RAPID
Șucu anunță că A GĂSIT antrenor, dacă Rapid prinde Europa! „Are Coverciano” » Reacția lui Șumudică la auzul veștii: „Așa îi doream și lui Bergodi”

Marius Șumudică: „Mi-am promis mie și vă promit vouă: nu o să mai vedeți un Șumudică care să danseze!”

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au sprijinit. Pun în paranteză comportamentul meu neadecvat, exuberant la un moment dat, ieșit din tiparul unui antrenor de fotbal.

Vreau să spun un singur lucru. Nu fac promisiunea asta doar ca să ajung la Rapid sau ca să-i intru în grații domnului Șucu. Eu mi-am propus, îmi propun și cred că s-a văzut în ultimul timp, că de 3 luni nu am mai apărut absolut nicăieri...

Mi-am propus ca Șumudică să fie alt Șumudică. Mi-am promis mie și vă promit și vouă că nu o să mai vedeți un Șumudică care să danseze, care să atragă doar lucrurile negative din partea foarte multor oameni care fac comentarii.

Eu consider că astfel de manifestări nu trebuie să facă parte din portofoliul unui antrenor. Sunt de acord. Mi-a spus-o un mentor de-ai mei, Mircea Lucescu, pe care-l venerez.

Eu trebuie să mă concentrez mai mult la meseria de antrenor, să fiu mult mai concentrat la ce fac, pentru că potențialul meu este foarte mare. Consider că am un potențial foarte mare, cred că pot da fotbalului mult, mult, mult mai mult decât am dat până în momentul de față”, a afirmat Șumudică la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Marius Șumudică: „Rapid este tot ceea ce îmi doresc în lume”

În cadrul aceleiași intervenții, Șumudică a admis că ar da curs unei eventuale oferte de la Rapid, chiar dacă pe numele lui ar exista propuneri și din afara țării.

„În momentul de față sunt șanse mari să plec în străinătate, la ce contacte am, cu ce impresari vorbesc. Am posibilitatea să mă întorc în Turcia, la două cluburi, plus zona Golfului, unde mi-am făcut un nume foarte bun.

Sunt în discuții în momentul de față cu o echipă din prima ligă a Turciei și una care are posibilitatea să promoveze din Liga 2 și vrea un proiect foarte interesant. Este un proiect OK, aș merge cu mare plăcere. Prioritatea pentru mine este străinătatea. Dar dacă s-ar pune în discuție o șansă de a antrena Rapidul, este clar că nu s-ar pune problema!

Nu se pune problema banilor, a nimic! Pentru mine, Rapid este tot ceea ce îmi doresc în lume, echipa pe care o iubesc de la 5 ani. Niciodată nu aș putea întoarce spatele acestei echipe. Niciodată, este prioritar!”, a spus Șumudică, ultima dată antrenor la Gaziantep.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Dumitru Dragomir, despre Șumudică la Rapid: „Dacă se duce acum, nu are minte”

Citește mai multe știri din Superligă:

Unde ar urma să se transfere fotbalistul scos din lot de Rapid
RAPID
Unde ar urma să se transfere fotbalistul scos din lot de Rapid
Anomaliile lui Cristiano Bergodi la Rapid » Cum au eșuat giuleștenii în sezonul cu investiții uriașe
RAPID
Anomaliile lui Cristiano Bergodi la Rapid » Cum au eșuat giuleștenii în sezonul cu investiții uriașe

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
lauruco
lauruco  •  17 Aprilie 2024, 14:45

Ar fi meritat spectacolul care l-ar fi făcut dar mi-ar părea rău de suporterii rapidisti pentru că Sumi e expert la dezamăgit. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costelo
costelo  •  17 Aprilie 2024, 12:10
Postat de unurtr pe 17 Aprilie 2024, 09:45

La fel a zis și înainte să se ducă la Gaziantep și s-a comportat la fel...

La fel zice in fiecare an

Andrei000
Andrei000  •  17 Aprilie 2024, 11:52

Si de Mourinho s-a lamurit lumea ca traieste din performantele trecutului...la fel si Sumudica...L-as mai sfatui sa nu mai vorbeasca despre el la persoana a 3a. E de prost gust, sa nu zic altfel...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează