FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PETROLUL 0-0

Marius Şumudică show :D » Replică fabuloasă pentru Ionuţ Chirilă: "Am două lucruri să-i transmit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 martie 2014 20:50

Marius Şumudică e încîntat că a reuşit un egal cu Petrolul, scor 0-0 şi i-a dat o replică lui Ionuţ Chirilă, antrenorul pe care l-a înlocuit la Concordia.

"Am început meciul pentru a lua măcar un punct. Ne-am închis foarte bine, am avut şi cîteva ocazii. Le-am promis celor de la Astra că-i voi ajuta şi am făcut-o, am încurcat Petrolul.

Am jucat împotriva unei echipe pline de vedete, e o mîndrie pentru noi. A contat şi că a lipsit Mutu, e un jucător foarte bun.

Am fost ironizat de fanii Petrolului, a ajuns un slogan asta cu Şumudică o are mică. Aş vrea să le pot demonstra că sînt chiar dotat.

Vreau să-i dau o replică lui Ionuţ Chirilă, că a spus că i-am furat eu maşina. Îi spun două lucruri: îl aştept că am găsit 7 perechi de pantofi în portbagajul maşinii, vin sărbătorile şi poate găseşte să-i vîndă. Iar al doilea, maşina lui e în service pe aici, că a făcut accident cu autocarul Stelei", a spus Şumudică la Digi Sport, referindu-se la înfrîngerile la scor ale Concordiei în faţa echipei lui Reghecampf.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
radu978
radu978  •  23 Martie 2014, 14:32

Sumudica o are mica.

bivumu
bivumu  •  23 Martie 2014, 14:13

Sumudica tata,... se cam stia ca n-ai prea multe-n cap, dar, cat de prost poti sa fii ca sa spui ca ai vorbit cu Astra si ca le-ai promis ajutorul ?! Cui ai mai promis ? Pe ce bani ? Sau , tu promiti doar asa ...,de amorul artei ? :))) Esti prost ! Te umfla Gaia ! :)))

bamse1901
bamse1901  •  23 Martie 2014, 13:16

asta e scopul vietii voastre sa va sicanati de acum, cred

Vezi toate comentariile (60)
Comentează