FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică nu l-ar fi transferat la Rapid nici pe Iulian Cristea: „Nu știu pe ce post îl vor folosi”

Marius Șumudică (52 de ani) nu este convins de transferul lui Iulian Cristea (28 de ani) la Rapid.
Marius Șumudică (52 de ani) nu este convins de transferul lui Iulian Cristea (28 de ani) la Rapid.

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 19:32 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 19:46

Marius Șumudică (52 de ani) nu este convins de transferul lui Iulian Cristea (28 de ani) la Rapid. 

Marius Șumudică nu e impresionat de campania de transferuri reușită de Rapid până în acest moment. Giuleștenii i-au adus pe mijlocașul ofensiv Omar El Sawy (19 ani), fundașul dreapta Christopher Braun (28 de ani), Răzvan Oaidă (25 de ani) și Iulian Cristea (28). 

Mihai Iosif, la o echipă de tradiție » Vine pentru promovare în anul centenarului
CONTRACT
Mihai Iosif, la o echipă de tradiție » Vine pentru promovare în anul centenarului

Marius Șumudică: „Cristea e un jucător util, dar nu excelează”

„Pentru mine nu sunt transferuri de titlu, mă așteptam la mult mai mult. Jucători care au jucat în Europa. Rapid are nevoie de cel puțin 6 jucători noi care să intre titulari. Și să aibă o bancă foarte bună, jucători buni la antrenament, să ridice calitatea pregătirii.

Pentru mine, Cristea e un jucător OK, util, dar nu excelează. Un jucător mai mult număr 6 decât fundaș central. Nu știu pe ce post îl vor folosi”, a spus Marius Șumudică la „Liga Digi Sport”. 

Marius Șumudică: „Aș aduce și concurență pentru Horațiu Moldovan”

Șumudică nu e mulțumit nici de aducerea lui Braun de la CFR și consideră că Rapid are nevoie și de un nou portar.

„Iei rezerva de la CFR Cluj? Pentru mine, Braun nu este peste Onea. Rapid are nevoie de un fundaș central de viteză, în benzi nu aș fi umblat. 

Are nevoie de un portar care să îi facă concurență lui Moldovan. Chiar dacă Moldovan a făcut meciuri senzaționale, nu e constant. Gafează! Eu aș lua și doi interi”, a transmis Șumudică.

VIDEO. Bogdan Andone la GSP Live: „Nu cred că Rapidul se poate ridica în acest moment la nivelul pretențiilor financiare ale lui Șumudică”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Becali s-a distrat pe seama alegerii rivalului Varga: „Poate ia o mandolină și cântă mai bine. Cine știe?”

Răzvan Lucescu a povestit: „M-am oprit în dreptul lui Ionel Ganea, mă gândeam să îi dau un pumn...” » Ce a urmat: „Ai grijă, Răzvan, că nu știi cum ești jos”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ED_BAD
ED_BAD  •  13 Iunie 2023, 23:15

Sumudica, bravo, frate! Esti destept! Si esti si foarte priceput! Poate ajungi chiar antrenor! Acum, lasa-ne si du-te!!!

zetanu
zetanu  •  13 Iunie 2023, 20:22

Sumudica are impresia ca e apreciat de cineva (suporterii rapidisti) cu rolul asta de hater permanent. Nu e cazul. Niciun om serios nu il poate aprecia pentru comentariile astea degeaba. Braun e un jucator care a fost titular in sezonul trecut la CFR (cu minute mai multe decat Manea sau Camora) si atunci cand a jucat a jucat bine. Practic, Braun e un jucator care a fost titular in ultimii 4 ani pe unde a fost (OFI Creta, Botosani doi ani si CFR). Oaida si Cristea nu sunt superjucatori, dar sunt niste jucatori buni pentru campionatul nostru, cu experienta in primul rand, ceea ce e foarte important, iar Cristea, pana sa se accidenteze, era titular la echipa pastorita de razboinicul din Pipera. Pana mai ieri Sumudica (si mai multi "analisti") se plangeau ca Rapidul NU ARE LOT. Acum cand astia aduc jucatori de lot cu experienta, se plang ca la Rapid nu sunt staruri. Mie mi se pare ca marea problema la Rapid e oricum alta, si anume....ANTRENORUL. Mutu nu e antrenor cu are sa te bati la locul 3, pentru ca fie vorba intre noi, asta e de fapt obiectivul Rapidului. Cand zici ca te bati la locurile 1-3, vrei locul 3.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează