FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - ASA TG. MUREŞ 0-0

Marius Şumudică vrea să reinventeze fotbalul: "Antrenez echipa de acasă şi tot nu retrogradez" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 22:44

Concordia a jucat astăzi contra celor de la ASA Tg. Mureş, scor 0-0, formaţia lui Marius Şumudică reuşind să nu piardă a şaptea partidă consecutivă în Liga 1.
Tehnicianul ilfovenilor a revenit din nou cu o declaraţie de senzaţie şi a anunţat că formaţia sa nu va retrograda nici dacă o va pregăti de acasă.

"Nu am avut nici cea mai mică emoţie că pot pierde acest joc. Le-am spus încă de la pregătirea jocului. Am controlat jocul, am ştiut să închidem foarte bine, am ştiut să ne retragem. Sîntem neînvinşi de şapte etape, mergem şi la Dinamo şi vom face acelaşi lucru, indiferent dacă sînt x-man-ul campionatului acum, dar este un rezultat foarte bun.

Nu mă aşteptam să nu mi se reducă suspendarea pentru că nu am făcut nimic. Mi-au dat patru etape, nu ştiu ce s-a vrut cu asta. Am făcut şi recurs, ieri l-am plătit. Nici în urma recursului nu mi s-a ridicat suspendarea, dar Concordia nu va retrograda nici dacă o antrenez de acasă. De la biroul de acasă stau şi tot nu retrogradează, le spun eu, le promit asta celor care vor răul Concordiei şi lui Şumudică. Şi dacă rămîn acasă, de pe calculator îi antrenez, tot nu retrogradează", a spus Sumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
zidane92
zidane92  •  14 Martie 2015, 09:53
Postat de goggu.mecanicul pe 14 Martie 2015, 00:25

chiar si aia a lui chirila a fost bunicica, au terminat in primele 8 daca nu ma insel, dar orikum, lotu era format deja de Reghekampf !!!

Corect de fapt,Reghecampf a creat o asa mare echipa la Chiajna ca cine vine acolo 100 ani nu retrogadeaza,daca nu e un pamflet comentariul tau ,e foarte grav!!! Sumi e antrenor bun,vad ca il acuza lumea ca are multe egaluri,pai cu echipa asta vreti sa bata pe Dinamo,pe ASA,pe Petrolul,pe Astra,pe Craiova? E extraordinar ca nu pierde!

ochi_ager
ochi_ager  •  14 Martie 2015, 08:32
Postat de nebraska pe 14 Martie 2015, 06:33

Bravo Sumi,esti antrenor bre!

Abia aștept să-l văd la butoane, ca-n Star Trek, îndrumându-și băieții spre un nou egal glorios. Un antrenor care are 4 victorii în 21 de etape se umflă-n pene mai mult ca toți ceilalți la un loc...

nebraska
nebraska  •  14 Martie 2015, 06:33

Bravo Sumi,esti antrenor bre!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează