FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Au început șicanele! Marius Șumudică nu l-a iertat pe Dinu Todoran: „Îi aștept și pe ei”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 08:29 / Actualizat sambata, 07 august 2021 09:57

După CS Mioveni - CFR Cluj 0-1, Marius Șumudică (50 de ani) nu a ratat șansa de a-l „înțepa” pe Dinu Todoran (42), antrenorul celor de la FCSB.

„Marius Șumudică a spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi!”, au fost cuvintele lui Dinu Todoran la conferința de presă de vineri.

Declarația tehnicianului de la FCSB a ajuns la urechile lui Marius Șumudică, care l-a „înțepat” subtil pe Todoran imediat după meciul de la Mioveni, câștigat de campioană la limită, 1-0.

Marius Șumudică îi răspunde lui Dinu Todoran: „Îi aștept să facă un pas sau doi”

Noi am mai făcut astăzi un pas. Îi aștept și pe ei să facă unul sau doi”, a răspuns Șumudică, care nu s-a putut opri aici: „Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico bleu, foarte frumos. Știți ce avea? Printre alte abțibilduri era și unul cu FCSB”. Ironie referitoare la declarația conform căreia „ar fi cu Loganul prin Europa”.

Astfel, o nouă rivalitate pare să fi luat naștere în Liga 1. În ultima bătălie, Marius Șumudică a punctat, într-un meci în care „vișiniii” au fost favorizați de arbitraj. Duminică, de la ora 22:00, FCSB are șansa de a da replica. Vicecampioana va juca acasă, cu Gaz Metan.

În acest moment, CFR Cluj conduce ierarhia Ligii 1, având maximum de puncte (12) după 4 etape. FCSB a jucat 3 meciuri și a obținut doar 5 puncte, ocupând locul 5 în prezent.

VIDEO. Dinu Todoran, conferință de presă cu 2 zile înainte de FCSB - Gaz Metan Mediaș

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo confirmă demiterea lui Țălnar și anunță: „Este posibil să mai denunțăm și contractele unor jucători”

Marea dorință a lui Gică Hagi: „Primăria nu ne poate ajuta financiar, dar putem lucra toți la asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
7manuel
7manuel  •  07 August 2021, 15:51

CFR-ul fura precum mimamo pe vremea lui Postelnicu sau mai incoace, pe cea a lui Borcea care, asa cum a marturisit, controla si vantul.

francescoli1974
francescoli1974  •  07 August 2021, 15:48
Postat de corectu pe 07 August 2021, 10:54

Circar șmecher.E obișnuit cu arbitraje favorabile.În campionatul 2015-2016 a luat titlul cu Astra.În meciul Astra-Steaua 2-0,bri- gada de arbitri condusă de Colțescu a anulat 3(trei)goluri valabile Stelei. Când spune că ia titlul știe pe ce se bazează.

In anul când a luat titlul cu Astra i-a bătut de 3 ori pe FCSB iști.

talpaiadului
talpaiadului  •  07 August 2021, 15:00

Asta e omul Sumudica, n-ai ce sa-i faci. El a declarat ca CFR va lua campionatul la pas, dupa aia reporterul l-a intrebat pe Todoran ce parere are si ala a facut o declaratie de bun simt, ca CFR e o echipa foarte buna si ca FCSB trebuie sa faca de doua ori mai mult pentru a tine aproape, acum Sumudica a inceput mistourile ieftine ca si cum el ar fi fost atacat si e victima in situatia asta. Oricum, clubul CFR nu are nici o vina pentru declaratiile lui Sumudica, ei le suporta atat timp cat echipa are rezultate, la fel cum au facut si cu iesirile nervoase ale lui Dan Petrescu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează