FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

FOTO Marko Dugandzic, nerăbdător să lupte pentru titlu » Imaginile care confirmă revenirea în Liga 1

Atacantul croat Marko Dugandzic (27 de ani) este nerăbător să îmbrace tricoul campioanei CFR Cluj.
Atacantul croat Marko Dugandzic (27 de ani) este nerăbător să îmbrace tricoul campioanei CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 18:58 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 19:17

Atacantul croat Marko Dugandzic (27 de ani) este nerăbdător să îmbrace tricoul campioanei CFR Cluj. 

Marko Dugandzic, cunoscut fanilor fotbalului din România după aventura de la FC Botoșani, a postat un clip video intrigant pe rețelele de socializare. 

A semnat cu o rivală din play-off, imediat după plecarea de la CS Universitatea Craiova: „E deja în cantonamentul din Antalya!”
TRANSFER
A semnat cu o rivală din play-off, imediat după plecarea de la CS Universitatea Craiova: „E deja în cantonamentul din Antalya!”

Vârful croat este la volan și ascultă imnul campioanei CFR Cluj. În cadru mai apare un ceas, semn că revenirea în Liga 1 este tot mai aproape.

Marko Dugandzic, nerăbdător să lupte pentru titlu » Imaginile care confirmă revenirea în Liga 1
Imaginea postată de Dugandzic pe Facebook

Marko Dugandzic, transfer la CFR Cluj 

După ce a petrecut mai bine de un an în Rusia, la FC Soci, Marko Dugandzic revine în Liga 1. Atacantul croat este aproape de CFR Cluj, care ar urma să plătească 500.000 de euro în schimbul său, potrivit surselor publicației locale Championat.

În acest sezon, Dugandzic a adunat doar 7 meciuri, în care a înscris de 3 ori. Pentru o bună parte a stagiunii, el a fost ținut în afara terenului de problemele la inghinali.

Dan Petrescu are nevoie de atacanți 

Dan Petrescu a cerut întăriri în compartimentul ofensiv, deși lotul îi oferă multe soluții în acest moment. Sunt însă multe incertitudini. 

Denis Alibec nu are cea mai bună relație cu antrenor, iar Billel Omrani ar putea prinde, în sfârșit, un transfer în străinătate. În aceste condiții, „feroviarii” rămân cu Gabriel Debeljuh și cu Sergiu Buș.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Ofertă din Ungaria pentru un jucător de la FCU Craiova! A rămas de stabilit doar prețul

Becali vs. Rotaru în mercato: CSU Craiova îl vrea ACUM, FCSB la vară, liber

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează