FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Marko Pigliacelli, certat de Laurențiu Reghecampf: „Nu a fost ok faţă de Lazar, reacția lui trebuia să fie alta”

Marko Pigliacelli
Foto:Imago
Marko Pigliacelli Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 19:03 / Actualizat joi, 12 august 2021 19:31

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui CSU Craiova, a vorbit despre momentul când Marko Pigliacelli a fost rezerva lui David Lazar la meciul cu FC Botoșani, pierdut 1-2, italianul reacționând la decizia tactică a lui Reghe.

  • UTA - CSU Craiova (Liga 1, etapa #5) se joacă sâmbătă, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Deocamdată, antrenorul echipei din Bănie nu a ales cine e titular de drept - italianul a trecut pe banca de rezerve după 1-4 cu FCSB, iar David Lazar a jucat apoi în eșecul de acasă cu FC Botoșani. 

Însă Pigliacelli nu a digerat ușor faptul că fost numărul doi la acel meci, iar Reghecampf a comentat reacția acestuia.

„În momentul în care jucătorii sunt pe bancă, ei fac ceea ce li se cere. Există un program şi pentru jucătorii de pe bancă. Da, putem să luăm anumite reacţii pe care le-a avut, că nu a fost ok faţă de Lazar sau faţă de ceilalţi colegi de echipă, dar eu nu văd aşa. 

Eu mă uit în ansamblu la imagine, văd ceea ce pregăteşte la antrenament, cum se comportă el în anumite momente. Nu pot să spun că nu a avut o reacţie care era normală, mă aştept de la un jucător care vrea să joace să aibă o reacţie de supărare, dar i-am explicat foarte clar că totul este în mâna lui, trebuie să se antreneze. 

Reacţia lui trebuia să fie alta, să fie alături de echipă, să dea încredere şi în momentul respectiv o să joace”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă premergătoare meciului de la Arad. 

Reghecampf speră să se bazeze pe Koljic la Arad

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot înaintea meciului cu UTA, Elvir Koljic este accidentat, dar antrenorul oltenilor speră să-l recupereze până la meci.

„Koljic e încă accidentat. Vedem dacă va putea să joace, mai avem două zile până la meci. Avem speranţe, dar nu știm exact. Are o entorsă de gradul unu, nu e ceva grav, de aceea vă spun că avem speranţe”, a spus Reghecampf.

Citește alte știri din Liga 1:

Sărbătoritul Vinicius a prefațat derby-ul cu Rapid » „Cred că va fi nebunie totală”

Koljic, OUT? Reacția lui Reghecampf: „Nu e grav, dar vedem în două zile”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  13 August 2021, 08:23

Le da clasa la toti asa zisii portari din Romania, nu doar lui lazar!

cky33
cky33  •  13 August 2021, 02:14

Asta comenteaza la toti antrenorii, se crede vreun Buffon, Toldo sau Zoff. De abia astept sa introducem regula in RO cu maximum 5 straini in echipa

ucv1948
ucv1948  •  12 August 2021, 21:08
Postat de 1.fcu pe 12 August 2021, 20:59

Cine e pisiceli ala?

Important este ca nu este boovean ca tine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează