FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

Pus pe lista de plecări a lui Neagoe, un jucător de la U Cluj mărturisește: „Am făcut petrecere că a plecat, cu Sabău ne băteam la play-off”

Martin Remacle (stânga).
Foto: Imago
Martin Remacle (stânga). Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 14:58 / Actualizat luni, 06 martie 2023 15:23

Martin Remacle (25 de ani), mijlocașul central belgian al celor de la Universitatea Cluj, a spus că a dat o mică petrecere în țara natală după ce Eugen Neagoe (55 de ani) a plecat de la gruparea ardeleană la CS Universitatea Craiova. În iarnă, Martin Remacle se afla pe lista jucătorilor pe care Eugen Neagoe dorea să îi dea afară. 

De asemenea, Martin Remacle a mai precizat că, în opinia lui, dacă Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) ar fi venit mai devreme pe banca clujenilor, aceștia s-ar fi putut bate la calificare în play-off. 

Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism
RELAȚIE
Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism

Martin Remacle, mijlocașul Universității Cluj: „Am fost fericit când a plecat Eugen Neagoe” 

„Știam că dacă voi rămâne voi lupta să rămân aici. După două zile am aflat că trebuie să plece domnul Neagoe. Am făcut o «fiesta» (n.r. petrecere) în Belgia. Am fost fericit că pleca, să fiu sincer.

Oamenii pe care îi știam în Cluj mi-au spus lucruri bune despre noul antrenor și am fost fericit și am așteptat să mă întorc pentru a demonstra că am locul meu la U Cluj. Mă simt bine aici și pentru prima dată de când am venit în România mă simt ca acasă și nu mă văd la altă echipă în România, să fiu sincer”, a declarat Martin Remacle, potrivit Prosport. 

Martin Remacle, mijlocaș Universitatea Cluj: „Cred că dacă Ioan Ovidiu Sabău venea mai înainte ne-am fi putut bate pentru play-off”

„Cred că dacă actualul antrenor venea mai înainte ne-am fi putut bate pentru play-off De când a venit domnul Sabău am jucat mult mai bine decât cu precedentul antrenor. Cred că dacă era aici de la început…, dar nu știm. 

Pregătește foarte bine antrenamentele și vorbește foarte mult cu noi, iar mental este foarte bine și are o relație foarte bună cu jucătorii”, a mai precizat Martin Remacle, potrivit sursei citate. 

Martin Remacle este împrumutat de Universitatea Cluj, până la finalul sezonului, de la FC Botoșani. În carieră, acesta a mai jucat la Standard Liege, FC Torino U19, Agia Napa (Cipru), URSL Vise (Belgia), Pandurii Târgu-Jiu și FC Voluntari. 

Citește și: 

Basarab Panduru sare în apărarea unui jucător de la FCSB: „Nu mi se pare normal!”

Primul jucător transferat de Steaua după Revoluție povestește la GSP Live accidentul terifiant care i-a deraiat cariera: „I-am zis: «Nu e viteză cam mare?». Imediat, mașina era cu roțile pe mine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  07 Martie 2023, 15:44

Sabau asta nici macar nu are licenta... Bine, nici altii nu au.

Offside_
Offside_  •  06 Martie 2023, 19:38

Pe cine ținea Nea Goe rezerva… Om de baza la mijloc acum. Chiar a fost benefică plecarea acasă a olteanului. Aștept sa i dea un șut in dos patronul, ca oricum pe unde merge duce jocul asta mizerabil. Abia au câștigat și etapa asta, cu jocul pițurcian ce te adoarme

gazistu
gazistu  •  06 Martie 2023, 16:17

SE vad rezultatele la CSU Craiova, expiratului Neagoe: 3V, 1 E, 3 I

Vezi toate comentariile (3)
Comentează