FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

EXCLUSIV Un jucător din Superligă se revoltă: „Aveam mai puține minute decât fiul antrenorului! N-o să uit toată viața mea ce zicea patronul despre mine și Edjouma”

Martin Remacle, în duel cu Octavian Popescu // FOTO: Imago
Martin Remacle, în duel cu Octavian Popescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 22:55 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 23:07

Martin Remacle, 25 de ani, este una dintre piesele de rezistență ale lui U Cluj în sezonul în care Ioan Ovidiu Sabău a calificat echipa în finala Cupei României și este aproape de a îndeplini obiectivul grupării, evitarea retrogradării, inclusiv a evitării locurilor de baraj.

„Moțu" s-a bazat pe jucătorul belgian, după ce Eugen Neagoe, plecat între timp la CSU Craiova, ar fi vrut să se dispenseze de serviciile mijlocașului.

Omul care a deschis scorul în urmă cu un an pe Cluj Arena în duelul cu Dinamo (2-0) în dubla de baraj ar vrea să continue în tricoul „șepcilor roșii”, în condițiile în care împrumutul său expiră la finele sezonului. Remacle mai aparține un sezon de FC Botoșani, grupare la care nu a primit șanse de a se afirma, dar Martin nu are în plan să se întoarcă în nordul Moldovei. 

Ce au aflat casele de pariuri? Modificare ciudată a cotelor pe axa Farul-FCSB-CFR în privința luptei pentru titlu!
LUPTA LA TITLU
Ce au aflat casele de pariuri? Modificare ciudată a cotelor pe axa Farul-FCSB-CFR în privința luptei pentru titlu!

În weekend, FC Botoșani se va duela fix cu U Cluj, în fieful lui Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, care este luat la sentiment de către Remacle pentru ca părțile să ajungă la un numitor comun în privința rezilierii angajamentului ce expiră în vara 2024.

Martin Remacle: „Domnule Iftime, te rog frumos din suflet să fim oameni și să fim rezonabili!”

- Martin, ai avut momente foarte bune la U Cluj, dar din vară, contractual, ar trebui să te întorci la FC Botoșani. Care sunt sentimentele tale?
- Am un mesaj, dacă tot vorbim. Domnule Iftime, te rog frumos din suflet să fim oameni și să fim rezonabili!

- Poți detalia?
- Respect tot ceea ce a fost la Botoșani, dar acolo am jucat aproximativ jumătate de repriză, în rest am fost doar în tribună. Anul trecut, se rugau să încheie contractul cu mine, acum vor să mă întorc. Este imposibil. Nu am văzut așa ceva. Sper să ajungem la un acord astfel încât să fie bine pentru toată lumea.

„Fiul lui Croitoru a avut mai multe minute decât mine acolo"

- Ai apucat să interacționezi cu Valeriu Iftime?
- L-am sunat pe domnul Iftime și i-am trimis și un mesaj. Nu mi-a răspuns, doar a vorbit cu prietenul meu cel mai bun. Hai să fim serioși! Cum vrea ca eu să mai joc la Botoșani? Naaa, nu-mi pot imagina asta. Fiul lui Croitoru a avut mai multe minute decât mine acolo. În trei ani de contract mi-au fost plătite doar șase luni. Iar acum i-a zis amicului meu: „Remacle este jucătorul meu!".

300.000 de euroeste cota belgianului conform transfermarkt

- De ce nu iei în calcul o eventuală revenire?
- De când am semnat cu FC Botoșani, a vrut să mă scoată din echipă, de la primul amical, apoi, după cantonamentul din Turcia, îi plăcea de mine. A fost un interviu după primul meci amical, n-o să uit toată viața mea, „Edjouma și Remacle nu sunt de nivelul nostru". Nu vreau să mă întorc la Botoșani. Respect ceea ce a făcut domnul Iftime la Botoșani, bravo, mai ales în contextul fotbalului românesc, dar nu m-ar ajuta în carieră să revin la Botoșani.

4 goluriși 2 assist-uri a adunat Remacle pentru U Cluj în actuala ediție în 31 de meciuri

46 de minutea strâns Martin în tricoul Botoșaniului în două meciuri de campionat, 45 cu FCSB și unul cu Clinceni

VIDEO. Dan Șucu crede că cei de la Botoșani sunt vasali FCSB-ului: „Dăunează foarte mult vasalitatea economică”

Citește alte știri din Liga 1:

Mai rămâne cineva? » Cei 7 fotbaliști așteptați de FCSB în vară au dat chix

Pus pe liber la 3 zile de când a jucat în Craiova - FCSB! „Mult succes în continuare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  04 Mai 2023, 13:42

"care este luat la sentiment de către Remacle" :) > o samantza si o bere la cutie mai lipsea

frontline
frontline  •  04 Mai 2023, 08:27

Banii ii plac dar sa se tina de contract nu prea vrea . Iftime este un om corect dar contractul trebuie respectat de acest belgian .

bozo76
bozo76  •  04 Mai 2023, 04:05

Remacle, baietee, pai asa se intampla. Tu ai facut un fotbal bunicel la U imprumutat. Daca se cile te vor achita si te iau. Daca nu, te intorci la pastravarie. Ca si aia te vor. Si intri la moldoveni sa joci. Oricum croitoru nu mai e la turma asa ca nu e o problema. Astia gratis nu te lasa. Remaclee, inc-o chestie. Ia-te de mana cu Shuku ca avetzi aceeasi logica.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează