FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Martin Zivny nu i-a impresionat pe dinamovişti, dar a fost salvat de cifre

Martin Zivny, Zivny, Dinamo
Martin Zivny, Zivny, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Martin Zivny n-a impresionat în "amicalul" cu Buftea, dar a fost lăudat de preparatorii fizici: "A alergat de cinci ori mai mult decît Dragalina!"

Cehul Martin Zivny, posibila soluţie pentru postul de fundaş central, n-a primit OK-ul antrenorilor după cele 90 de minute jucate cu CS Buftea (0-2), dar a fost salvat de preparatorii fizici. "Nu mi s-a părut pregătit sau era cam obosit după drum. Are şi 1,90 metri şi automat e cam greoi", spunea antrenorul lui Dinamo II, Costel Orac, în Gazeta de duminică.

Însă Orac a fost contrazis de analiza parametrilor întocmită de preparatorii fizici. "Ca fundaş, a alergat de aproape cinci ori mai mult decît Dragalina, care a jucat mijlocaş! E rezistent la efort, puternic, n-are probleme cu pregătirea" a fost raportul înaintat conducerii. Fundaşul de 28 de ani se va pregăti şi azi cu prima echipă, urmînd să fie văzut la lucru cu mingea de Cornel Ţălnar, apoi se va hotărî dacă rămîne sau nu.

8.000 de euro pe lună va fi salariul lui Martin Zivny dacă va rămîne la Dinamo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
crs_fcd
crs_fcd  •  15 Februarie 2010, 14:57

Se vede cu ochiul liber de ceva timp ca Dinamo e la pamint, si totusi mai sunt unii care merg sa "sustina" echipa... dar se aude ca un personaj din actuala conducere (sau becalienii) urmareste sa falimenteze clubul ca sa-l poata gratis! Sustineti echipa prieteni, sustineti creditorii...

 •  15 Februarie 2010, 05:36

Pe Dragalina l-am mai vazut jucand. Din ce e la Dinamo 2, el mai aduce oarecum a fotbalist. Cei mai buni au plecat cu Walter la "U"...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează