FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Mărturia TERIFIANTĂ a unei glorii dinamoviste » Ce a spus doctorul când l-a văzut pe patul de spital: „De ce l-ați adus aici? Faceți-i parastasul!”

Mihali, în dreapta, alături de Prunea și Lupescu
Mihali, în dreapta, alături de Prunea și Lupescu

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 09:52 / Actualizat luni, 31 august 2020 11:09

Invitat la GSP Live, Gică Mihali (54 de ani), fostul fundaș al celor de la Dinamo, a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din cariera sa: cel în care a trebuit să fie operat pentru o delicată problemă de sănătate.

Se întâmpla la începutul anilor 2000, când Mihali revenise în România după experiența importantă avută în Franța, la EA Guingamp. Din cauza unor probleme de sănătate care s-au agravat, Mihali a ajuns pe patul de operație. Acolo, a fost întâmpinat de nimeni altul decât doctorul Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei.

Mihali a povestit cu lux de amănunte problemele cu care s-a confruntat, dar și modul în care a fost întâmpinat la spital de Oprescu: „Aveam meci la Onești. La încălzire, nu mai puteam. Aveam deja ceva probleme, pierdeam sânge. N-am spus nimănui și am jucat pe o căldură insuportabilă. Mă sufocam. Vlădoiu mă certa că greșeam mingi, aveam niște nervi...Am câștigat cu 4-2, dar în autobuz mi s-a făcut rău de tot și am început să vomit.

A venit «Mister» și m-a dus la Spitalul Municpal, cre că l-a ajutat și domnul Badea. Doctorul Sorin Oprescu a zis: „De ce l-ați adus aici: Faceți-i parastasul!». Eu nu m-am speriat atât de tare. Aveam hemoglobina cinci. Trebuia să fie minimum nouă. M-a operat și a fost bine. Sunt bine și acum”, a povestit Mihali. 

Gică Mihali: „Soția mea s-a dus să-i ofere o mică atenție lui Sorin Oprescu”

Mihali a mai povestit cum, imediat după ce a fost operat, soția sa a încercat să-l recompenseze pe doctorul Sorin Oprescu, condamnat peste ani pentru fapte de corupție. Reacția fostului edil a lăsat fără cuvinte familia Mihali.  

„Am văzut că domnul Sorin Oprescu a avut niște probleme cu ce a făcut pe la primărie. După ce m-a operat, soția mea s-a dus la el să-i ofere o mică atenție. S-a comportat foarte bine cu mine în spital, înțeleg că a intervenit și Dinu. Sorin Oprescu a refuzat atenția soției mele. A spus «Doamnă, plecați de aici! Nici să nu vă gândiți! Eu nu o să accept așa ceva. Eu astăzi am câștigat un prieten».

Mihali, două turnee finale și 4 trofee la Dinamo

Mihali a jucat în două perioade la Dinamo. Mai întâi între 1991 și 1995, apoi între 1998 și 2001. În cei 7 ani a câștigat 4 trofee, două titluri și două Cupe ale României. Mai mult, Mihali, care a jucat și în Franța, la Guingamp, a fost un jucător important în naționala României la jumătate anilor '90. A participat la Mondialul din 1994 și Europeanul din 1996. Are în total 31 de selecții.

EXCLUSIV Mărturia TERIFIANTĂ a unei glorii dinamoviste » Ce a spus doctorul când l-a văzut pe patul de spital: „De ce l-ați adus aici? Faceți-i parastasul!”
Mihali, ajuns astăzi la 54 de ani, într-un duel fabulos cu celebrul Asprilla, într-un meci de poveste: România - Columbia 3-1, la World Cup '94 325

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. EXCLUSIV Răbufnirea unui om important trecut pe la Dinamo sezonul trecut: „Parcă nici n-am fi existat! Au fost lucruri inacceptabile”

VIDEO Cristi Borcea, avertisment pentru investitorii spanioli de la Dinamo: „De asta am o reţinere faţă de acest proiect!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
1763887750508605
Calin Francu  •  02 Septembrie 2020, 07:28

Cum sa ia oprescu șpagă cînd în spate erau cei de la Dinamo . Asta e la mintea copiilor el lua de la amărîți nu de la poliție. Asta-i calm ca nu era prost știa el pe cine sa jecmaneasca .

rocky2
rocky2  •  01 Septembrie 2020, 23:48
Postat de Glumetu Dan pe 01 Septembrie 2020, 13:25

...Bineinteles ca a refuzat!...Pai, te duci la Oprescu cu o atentie mica???...

Nu pentru o atentie mica a infundat puscaria, clar ca buna ziua!

mir21
mir21  •  01 Septembrie 2020, 13:56

Pai vedeti diferenta dintre circul de azi la care unii îi spun fotbal, acei fotbalisti erau dusmani pe teren dar prieteni in afara lui, la fel si ca suporteri, îi respecatm pe toti ca fotbalisti care jucau pentru nationala indiferent de la echipele care veneau, cand erau la nationala erau aplaudati cu totii, azi....doar circ, nu mai exista respect nici intre fotbalisti nici intre suporteri

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close