FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - U CLUJ, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Măsură împotriva fanilor lui "U" » Bilete ca la Inter - Juve la derby-ul Ardealului!

Stadionul
Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2011 20:40

Pentru ca suporterii Universităţii Cluj să nu vină la meciul de sîmbătă, 19 noiembrie, de pe stadionul CFR, clubul gazdă a fixat tarife fără precedent în fotbalul nostru! Chiar şi la meciul Barcelonei din campionat cu Levante cel mai ieftin bilet costă 19 euro, mult mai puţin decît cel mai ieftin tichet de la CFR - U Cluj! 150 de lei la peluză!

Şefii CFR-ului intră în istorie cu o nouă măsură care şochează lumea fotbalului. Conducerea vişiniilor a stabilit preţurile la bilete pentru derby-ul de sîmbătă, cu Universitatea. Sînt cele mai scumpe tichete de acces la un meci de fotbal disputat vreodată în România! Cel mai ieftin costă 150 de lei la peluza I, iar cel mai scump 250 de lei, la tribuna a II-a, sectoarele 41, 49 şi 50. Biletele se vor pune în vînzare începînd de miercuri, de la ora 10:00. Sîmbătă (ora 16:00) va fi ultima zi în care casele vor fi deschise. "Fiecare tichet se poate achiziţiona doar pe baza buletinului de identitate în original. Pe un buletin se poate achiziţiona doar un bilet", au anunţat oficialii clubului din Gruia.

În spaţiul destinat galeriei oaspeţilor vor intra numai cei care vor dovedi că fac parte din Asociaţia Suporterilor U Cluj, iar preţul unui tichet este de 150 de lei. Conducerea "şepcilor roşii" îndeamnă la boicot. "Gestul acesta dovedeşte faptul că adversarii de sîmbătă nu-şi iubesc nici măcar propriii susţinători. Eu, în locul clujenilor, aş boicota acest meci. Să fie stadionul gol sau mai bine să joace cei care iau asemenea decizii aberante! E o şicană de slabă factură. Eu n-aş apela niciodată la astfel de gesturi", a spus finanţatorul Florian Walter, completat de directorul executiv Cosmin Irimieş. "Am fost informat că se pregăteşte aşa ceva. Din păcate, în ţara asta un singur club recurge la astfel de metode. Sînt sigur că fanii noştri vor fi din nou la înălţime", a spus Irimieş.

"E adevărat că pentru suporterul de rînd sînt nişte preţuri inaccesibile. Probabil că nu va fi multă lume la stadion. Totuşi, fanii declaraţi nu vor avea de suferit, fiindcă aceştia au abonamente"
Mihai Domşa, unul din liderii galeriei lui CFR

"Ce mai poţi să zici? În aceste condiţii, vom încerca să facem spectacol pentru cei din faţa televizoarelor. Sper totuşi să nu fie adevărat. E trist să joci pe un stadion aproape gol, cu atît mai mult cu cît vorbim despre un derby"
Adrian Cristea, mijlocaş U Cluj

50 de lei a costat cel mai scump bilet la CFR - Dinamo, de etapa trecută

Ce urmăreşte CFR?
Prin această măsură, conducerea vişiniilor încearcă să limiteze accesul fanilor Universităţii la meci. La ultima dispută din Gruia, 1-1 pe 14 aprilie 2011, aproximativ 10.000 de ultraşi ai lui U s-au aflat în tribune, dominînd disputa dintre galerii. La ieşirea la încălzire, toată echipa oaspete a împărţit în tribune fulare cu însemnele alb-negrilor. "Unde-s ăştia, mă?" a fost mesajul afişat atunci de suporterii Universităţii. Întrebarea îi viza pe rivali.

Manevre şi la Ploieşti
Şi oficialii celor de la Astra au scumpit nejustificat preţul biletelor înaintea derby-ului Ploieştiului. 70 de lei a fost intrarea generală la meciul dintre Astra şi Petrolul, încheiat la egalitate, 1-1. Rezultatul? Galeria oaspete a refuzat să meargă la meci, iar în tribună s-au aflat în jur de 500 de spectatori.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (161)
ciocarloiu
ciocarloiu  •  17 Noiembrie 2011, 22:22
Postat de george207 pe 16 Noiembrie 2011, 00:19

faza ca la noi pana la urma tarcul tot se va umple..din 5 000 cat ii galeria 1 mil jumate tot au 1000. Sunt curios la voi din galeria aia de 4 5sute maxim cati au 1mil jumate! am auzit de nush ce coregrafie=)))) o veti pune pe scaunele goale:))??

Nu avem nevoie de coregrafie, va punem la punct pe teren, scurt! Iredentistilor, Funariotilor, extremistilor! Sunteti mai rai decat Hitler!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  17 Noiembrie 2011, 02:14
Postat de bombon pe 16 Noiembrie 2011, 13:49

Vai sunt socat, ce sa zic, foarte bine, uistii trebuie sa dovedeasca mai intai ca sunt suporteri, nu huligani, si-apoi sa aiba pretentii. Manevra CFR-ului poate nu e cea mai fericita, dar e o incercare de a limita actele de violenta xenofoba la care se dedau fractiunile antiurbane uiste. Paszkany actioneaza ca un adevarat patriot, el se gandeste la repercursiunile negative asupra Clujului pe care le pot aduce acesti extremisti. Felicitari Paszkany, clujenii adevarati ar trebui sa-i multumeasca si sa respinga gudureala pe langa infractoorul gunooier ajuns patron la U Cluj (abia asta e revoltator si flagrant, nu pretzul unor bilete, mai ganditi-va!)

Saracane, nu umfland preturile tii huliganii departe, ci prin camere de supraveghere si stewarzi care sa nu fie miopi si obezi! In Anglia au scos huliganii la mardeala in afara oraselor cu preturi exorbitante? Chiar daca doare, gandeste INAINTE sa scrii! Fotbalul e pentru spectatori, nimic altceva nu-l face sport-rege, deci groful chel s-a p*sat acum pe insusi sportul pe care cica il slujeste! Manevra e falimentara si din pricina unui simplu fapt: pe Uisiti NIMIC nu-i opreste! Vom fi iar peste voi!

yosef_h_k
yosef_h_k  •  16 Noiembrie 2011, 16:51
Postat de george207 pe 16 Noiembrie 2011, 00:19

faza ca la noi pana la urma tarcul tot se va umple..din 5 000 cat ii galeria 1 mil jumate tot au 1000. Sunt curios la voi din galeria aia de 4 5sute maxim cati au 1mil jumate! am auzit de nush ce coregrafie=)))) o veti pune pe scaunele goale:))??

EI INTRA GRATIS! :) 1907% :))

Vezi toate comentariile (161)
Comentează