FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Mattia Montini, fostul atacant al lui Dinamo, a semnat cu Astra: „Sunt foarte fericit! Îmi place noul proiect”

OFICIAL Mattia Montini, fostul atacant al lui Dinamo, a semnat cu Astra
OFICIAL Mattia Montini, fostul atacant al lui Dinamo, a semnat cu Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 20:09 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 23:45

Mattia Montini (28 de ani) a semnat cu Astra, după ce în august și-a terminat contractul cu Dinamo. 

UPDATE 

Astra a anunțat oficial transferul lui Mattia Montini. 

 Montini devine atacantul Astrei! După transferul lui Denis Alibec în Turcia, la Kaiseryspor, clubul nostru a semnat, în această seară, un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu atacantul italian Mattia Montini. În vârstă de 28 de ani, acesta a evoluat ultima dată la Dinamo, alte cluburi din CV-ul acestuia fiind Benevento, Livorno, Cittadella, Juve Stabia. Bun venit și cât mai multe goluri în tricoul echipei noastre, Mattia Montini
- Comunicat Astra Giurgiu

Montini a semnat cu Astra

După mai multe runde de negocieri, Montini și Astra au ajuns la un acord, iar atacantul italian a venit la București pentru a semna actele. Pe aeroport, acesta a oferit și primele declarații și a vorbit despre motivele care l-au făcut să aleagă Astra.

„Sunt foarte ferici! Mă simt foarte bine, am găsit un club bun. Sunt sigur că voi ajuta echipa. M-am simțit bine aici, în România, Astra a fost bună anul trecut și îmi place proiectul noului antrenor (n.r. Astra vrea să-l aducă pe Edi Iordănescu), al directorului sportiv (n.r. Bogdan Mara). M-au convins să vin aici. Astra nu e cea pe care o vedeți acum.

Am primit oferte în această perioadă, câteva din Italia, dar am preferat să joc într-o primă divizie pentru că te simți fotbalist adevărat. Astra a fost cea mai importantă ofertă. Proiectul este foarte serios. Cel mai important lucru pentru mine este să fiu concentrat. Vreau să fiu din nou bun aici, în România”, a declarat Montini, potrivit digisport.ro.

Montini a plecat de la Dinamo în luna august, alb-roșii luând decizia de a nu îi prelungi înțelegerea. În afară de Dinamo, Mattia a evoluat doar pentru cluburi din Italia, țara sa natală, printre care Bari, Livorno, Benevento, Juve Stabia și Cittadella.

550.000 euroeste cota de piață a lui Montini în prezent, potrivit Transfermarkt.com

17 goluria înscris Mattia pentru Dinamo, în 47 de meciuri

VIDEO Sergiu Hanca: „Sunt încrezător sută la sută. Nu mă tem de nimic, aştept doar meciul”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ce vrăji a făcut Thomas Neubert?! Gazeta Sporturilor are raportul derby-ului: concluziile sunt șocante!

CFR Cluj l-a adus pe Iasmin Latovlevici! Campioana a mai achiziţionat şi un jucător eligibil sub 21 de ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  05 Octombrie 2020, 22:31

Vedem peste 1 an ce si cum cu spaniolii.

dvd1
dvd1  •  05 Octombrie 2020, 22:31

si asta o sa le dea 2, 3goluri lui Dinamo asa de bun venit

san_lorenzo
san_lorenzo  •  05 Octombrie 2020, 21:18
Postat de george1111 pe 05 Octombrie 2020, 20:49

Cel mai serios proiect ...ha,ha,ha,asta are probleme grave .A stat degeaba in Romania ,nu a invatat nimic,negoita a fost parfum cu plata salariilor pe langa Nicolae de la Astra .

stai ca vin spangloii tare din spate , Negoita a fost mic copil . Cand o sa scapati de astia,o sa ziceti ca l-ati prins pe Dumnezeu de picior.O sa va lase astia in ***' gol, astia adica spangloii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează