FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mattia Montini și-a decis viitorul după plecarea lui Mircea Rednic: „Îmi pare foarte rău”

Mattia Montini // FOTO: GSP
Mattia Montini // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 20:37

DINAMO // Mattia Montini, 27 de ani, a revenit astăzi la București, acolo unde va relua pregătirile alături de Dinamo, club la care a fost golgeter în sezonul trecut, cu 13 reușite.

„Bombardierul” italian și-a exprimat regretul pentru plecarea lui Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus în România, mărturisind apoi că nu a primit nicio ofertă în această vară

„Îmi pare foarte rău pentru Mircea Rednic, dar aceasta este viaţa antrenorilor. Cu domnul Rednic, obiectivul pentru noul sezon era să ne luptăm pentru primele trei locuri, acum nu ştiu ce decide noua conducere. O să merg la Săftica, la cantonament, şi o să aflu.

Eu nu am primit nicio ofertă până acum şi voi rămâne la Dinamo şi sezonul viitor”, a declarat Mattia Montini, la TV Digi Sport, la sosirea pe aeroportul „Henri Coandă”.

13 goluri în 23 de meciuri a reușit Mattia Montini la Dinamo în sezonul trecut

Vezi și:

Florin Prunea, fără secrete despre politica de la Dinamo: „Nu ni-l permitem pe Mrzljak!” + pe ce post mai caută jucători

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  18 Iunie 2019, 14:26
Postat de dinamo_fan pe 17 Iunie 2019, 23:22

sigur ne pacaleste. sursele gazetei ne-au spus ca are minim 4-5 oferte. Levsky Sofia, Rosenborg si cateva echipa din liga a 2-a italiana. in plus de asta, nu-l voia nici Negoita la echipa. "Negoiță renunță la doi titulari! Mattia Montini și Dan Nistor, primii jucători plecați de la Dinamo în vară" sau "DINAMO // Nu doar Levski Sofia îl vrea pe Montini » Alte două oferte pentru „bombardierul” „câiniilor”. si alti pesti impachetati.

Poate ca acele "oferte"nu l-au interesat si atunci,de ce sa-si mai faca dusmani zicand ca da,a negociat si cu altii!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  18 Iunie 2019, 14:24

In realitate cred ca-i pare bine!Pentru ca Rednic il punea sa joace pe margini,sau il tot scotea, ba chiar nu-l baga!Cica sa mai incerce si pe altii!

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Iunie 2019, 23:35

prostie cat casa la aceasta fituica...un jucator sub contract si care nu a primit nici o oferta , si-a decis viitorul..hahaha

Vezi toate comentariile (4)
Comentează