FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT, AZI, 20:30

Meci de totul sau nimic pentru Dinamo » Ionel Augustin avertizează: „Dacă nu bate pe Sibiu, intră tare în hora retrogradării!”

Ionel Augustin
(foto: Cristi Preda, GSP)
Ionel Augustin (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 15:51

Ionel Augustin, 63 de ani, avertizează că jocul de diseară este unul de totul sau nimic pentru trupa lui Rednic.

-Domnule Augustin, cum vi se pare meciul cu Hermannstadt?
-Am spus de mult că vor fi probleme mari în play-out! Jocul se anunță foarte dificil pentru că Sibiul e o echipă bine organizată. Folosește 5 fundași și noi avem mari probleme în a debloca astfel de sisteme de joc. Nu prea avem soluții în sensul ăsta. Sper totuși că Rednic va găsi o variantă.

-Aveți încredere în antrenorul lui Dinamo?
-Da, am. Chiar îl felicit pentru că e singurul dinamovist dintre glorii care chiar a pus umărul la acest club când a fost nevoie. Toți dau din gură, nimeni nu ajută.

-Transferurile făcute de Rednic cum vi se par?
-Nu-mi dau cu părerea momentan. Azi joacă bine, mâine nu. Totuși, par să fie puțin mai valoroși decât cei pe care îi găsise Rednic când a venit. E greu să faci o echipă competitivă în timp așa scurt. Omogenizarea durează mult.

-Montini nu vă place?
-E ok, are câteva execuții bune, însă și el dispare din joc. Nu e constant, din păcate. 

-Care e pronosticul dumneavoastră pentru partida de vineri seara?
-Dinamo trebuie neapărat să câștige! Dacă, Doamne-ferește!, nu o face, atunci intră tare de tot în hora retrogradării. Cred și sper că vom câștiga 1-0 sau 2-1. Meciul va fi închis. Cred că Sibiul va marca pentru că Dinamo se va descoperi în momentul în care timpul va trece și va realiza că victoria e obligatorie. 

4 titluri de campionare Ionel Augustin cu Dinamo: în 1975, 1982, 1983, 1984

„Dinamo și-a pierdut identitatea. Pe vremuri echipele veneau speriate să joace cu noi, acum echipele mici spun că-și recuperează punctele cu Dinamo. Nu e posibil așa ceva!” Ionel Augustin

Citește și:

DINAMO - HERMANNSTADT // Mircea Rednic pregătește surpriza pentru meciul cu Hermannstadt » Elvis Kabashi ar putea fi în lotul lui Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  30 Martie 2019, 19:11
Postat de vnelu02 pe 30 Martie 2019, 18:16

vrânceanule, ai dat-o pe marijuana, coca sau hero : "Avertisment primit de FCSB : < sunt şanse mari să fie retrogradată în liga 2 ! " Şi care-i textul articolului, la ce se referă, *** ?!

A pus titlul, dar a dat copy paste la altceva. Omul e torpilat la ora asta. :))

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  30 Martie 2019, 19:10

Titlul articolului: "Avertisment pt FCSB. Sunt șanse să fie retrogradata în L2". Articolul însă vorbeste despre meciul de aseară și pericolul care pândește Dinamo dc nu bate pe Hermanstadt.. :))))))

geogeo
geogeo  •  30 Martie 2019, 18:52

Mare e gradina...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează