FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Meciul dintre Poli Iași și Dinamo îi duce spre Liga Campionilor: "Au avut ce vedea!" » Cine sunt cei 2 fotbaliști care pot prinde transferul carierei

Flores, cu numărul 70 pe spate, a marcat unicul gol al înfruntării dintre Iași și Dinamo, 1-0 FOTO: Facebook @Poli Iași
Flores, cu numărul 70 pe spate, a marcat unicul gol al înfruntării dintre Iași și Dinamo, 1-0 FOTO: Facebook @Poli Iași

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 13:29

Poli Iași a trecut de Dinamo, scor 1-0, iar președintele Adrian Ambrosie afirmă că prestația elevilor lui Flavius Stoican a fost urmărită de sârbii de la Steaua Roșie Belgrad. 

Campioana Serbiei e pe cai mari. S-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor și vrea să investească o parte din milioanele pe care le vor obține. Pe listă se află Dylan Flores, costaricanul de 25 de ani din ofensiva ieșenilor, și Ionuț Panțâru, fundașul lateral de 22 de ani. 

"Reprezentanții clubului din Belgrad i-au urmărit pe Dylan Flores și pe Panțîru la meciul cu Dinamo. Cred că au avut ce vedea, pentru că ambii jucători au avut evoluții bune, ca de altfel întreaga echipă. Dacă vom primi o ofertă concretă, vom discuta. Decocamdată nu știu nimic. Suntem deschiși să negociem pentru orice jucător, dacă ofertă va fi bună atât pentru club, cât și pentru el", a declarat Adrian Ambrosie pentru Prosport.

Steaua Roșie Belgrad a terminat la egalitate în primul meci din Liga Campionilor, scor 0-0, contra lui Napoli. Din grupă mai fac parte Liverpool și PSG.

8
este nota primită de Flores, marcatorul unicului gol în Poli - Dinamo. Prestația lui Panțâru a fost răsplătită cu 6

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  23 Septembrie 2018, 19:24

De Nistor n-au zis chiar nimic ? . Pe bune ?...

corectu
corectu  •  23 Septembrie 2018, 16:19

Fitilisme.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close