FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI

Meciul dintre Sepsi și Viitorul e ultimul în Liga 1 pentru mijlocașul cu 61 de meciuri

Stefan Velev pleacă de la Sepsi
Stefan Velev pleacă de la Sepsi

Articol de - Publicat sambata, 27 iunie 2020 20:24 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 20:49

Meciul dintre Sepsi și Viitorul e ultimul pentru Stefan Velev (31 de ani), unul dintre oamenii de bază ai covăsnenilor în ultimele două sezoane. 

Bulgarul de 31 de ani nu și-a mai prelungit contractul și va pleca la finalul acestei luni. Mijlocașul central trecut și pe la Levski Sofia a primit înainte de începutul meciului un buchet de flori și un tricou cu numărul 61, adică numărul de meciuri adunate la clubul covăsnean. Velev e unul dintre cei mai apreciați jucători ai formației lui Leo Grozavu, echipă pentru care a punctat o dată. Velev e al doilea jucător care pleacă de la Sepsi în ultimele zile, după Barisic, fundașul central sosit la începutul acestui sezon.

Meciul dintre Sepsi și Viitorul e ultimul în Liga 1 pentru mijlocașul cu 61 de meciuri
Stefan Velev

Leo Grozavu, suspendat, dar tot A1

 Leo Grozavu a fost trimis în tribune la meciul de cupă cu Poli Iași, așa că a fost suspendat pentru jocul contra echipei lui Hagi, club la care a și activat. Tehnicianul lui Sepsi a luat loc în tribuna din spatele băncii echipei sale. Absența suporterilor i-a permis să se facă ușor auzit, reușind să dea indicații fără prea mult efort. În absența lui Leo Grozavu de pe bancă, locul acestuia a fost luat de Robert Ilieș, secundul formației.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Nu s-a putut abține! Postarea lui MM Stoica, după ce Dinamo a ajuns ultima în Liga 1

Un fost căpitan al „câinilor” anunță: „Mi-e dor de Dinamo și vreau să-mi închei cariera acolo. Dacă nu ca fotbalist, atunci maseur, conducător, orice e nevoie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează