FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Propunere OFICIALĂ trimisă de Craiova la LPF » Meciurile din play-off se pot disputa live, la FIFA 20! Cine ar putea juca și unde s-ar vedea

Craiova a trimis o adresă oficială la LPF și cluburilor din Liga 1 prin care propune disputarea meciurilor rămase de jucat din play-off în spațiul virtual, la FIFA 20.
Craiova a trimis o adresă oficială la LPF și cluburilor din Liga 1 prin care propune disputarea meciurilor rămase de jucat din play-off în spațiul virtual, la FIFA 20.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 11:34

Clubul Universitatea Craiova a trimis o adresă oficială Ligii Profesioniste de Fotbal și cluburilor din Liga 1 prin care propune disputarea meciurilor rămase de jucat din play-off în spațiul virtual, la FIFA 20.

Craiova dorește ca partidele suspendate în urma declanșării pandemiei de coronavirus să se joace și să fie transmise în direct de televiziunile deținătoare de drepturi. Meciurile virtuale ar urma să se dispute pe sloturile orare ale jocurilor reale și ar urma să fie disputate de jucătorii cluburilor de Liga 1.

Meciurile vor avea doar caracter amical, însă ar reprezenta un semnal pentru public și partnerii comerciali ai cluburilor că fotbalulul nu este complet blocat de isteria creată de COVID-19.

Craiova a testat deja terenul zilele trecute după ce a ajuns la un acord cu cei de la FC Botoșani. Pe 14 martie, atacantul Mihai Roman a disputat un meci contra lui David Croitoiu, băiatul antrenorului Marius Croitoru și jucător legitimat la Botoșani.

Liga 1, întreruptă de coronavirus » Craiova și Botoșani au găsit o modalitate de a juca meciul direct: cum s-a încheiat

Meciul câștigat de Universitatea Craiova cu 5-3 a fost transmis în direct de Digi Sport și a fost comentat de Vali Moraru, cu ajutorul jurnalistului GSP Remus Răureanu. Mihai Roman virtual, autotitularizat în locul lui Koljic, a dat două dintre goluri, fapt care l-a făcut pe Sorin Cârțu să declare la final, în direct: “Dacă Mihai Roman ar fi la fel de bun și în fotbalul real, ar juca sigur titular meci de meci”.

Surse din cadrul clubului Universitatea Craiova susțin, însă, că primele contacte avute cu reprezentanții celorlalte cluburi au arătat destulă reticență față de ideea fotbalului virtual.

Citește mai multe știri despre Craiova:

Coronavirus sabotează CS Universitatea Craiova » Mihai Roman II a ajuns să joace FIFA 20, fiindcă nu poate ajunge la cardiolog!

Craiova și-a scos din minți fanii cu ultima decizie: „Mulți jucători nu valorează cât statuile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
189254898748309
Claude SH  •  21 Martie 2020, 12:53

Probabil au avut cea mai buna apărare, de aceea i-au reziliat contractul. La fel, lui Vinicius de la CFR, ii expira contractul în vara aceasta, poate cine știe, îl ia Craiova.

breitner
breitner  •  20 Martie 2020, 15:29

Numai prostii inventate de "surse"!

gicacontra71
gicacontra71  •  20 Martie 2020, 12:25

Sa fie platiti cu like-uri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează