LIGA 1  ·  CRAIOVA

Coronavirus sabotează CS Universitatea Craiova » Mihai Roman II a ajuns să joace FIFA 20, fiindcă nu poate ajunge la cardiolog!

Mihai Roman II, dreapta, foto: captură facebook Universitatea Craiova
Mihai Roman II, dreapta, foto: captură facebook Universitatea Craiova

Articol de — Joi, 19 Martie, 12:14

Gustavo Vagenin (28 de ani, mijlocaș ofensiv) a fugit de coronavirusul din China și a dat peste el în România, după ce s-a întors la CS Universitatea Craiova. Iar Mihai Roman II, cu probleme la inimă, n-a ajuns nici acum la cardiologul italian care urma să-l consulte.

Pentru unii jucători ai Caiovei, Vali Mihăilă, spre exemplu, întreruperea campionatului a însemnat și-o ocazie de se recupera de pe urma unei probleme de sănătate fără a-și mai lipsi echipa de aportul său, ca-n derby-ul cu FCSB (1-4). Și pentru Gustavo a fost o oportunitate de a ajunge „în parametri" cu pregătirea fizică. Însă pentru el există și cealaltă față a monedei. Cea urâtă. Și nu e singurul!

Gustavo, fără fotbal de jumătate de an

Când a semnat cu CS Universitatea, Gustavo a povestit că avea oferte și din China, unde jucase până în toamna anului trecut. Dar a refuzat să mai meargă acolo „din cauza coronavirusului. Voiam să joc". 

În Bănie, trebuia să debuteze în play-off, cu Botoșani. „Am să încerc să-l bag măcar câteva minute", afirma Papură la conferința de presă. N-a mai apucat, pentru că temutul virus l-a ajuns și-n România. 

FRF a spus „stop joc", iar realitatea e că nimeni nu știe dacă și când se vor relua competițiile interne, în ciuda tuturor scenariilor care se fac. Pentru un brazilian care respiră fotbal este o veritabilă tragedie. Conform datelor existente pe transfermarkt.de, Gustavo n-a mai disputat un meci oficial din 28 septembrie 2019. Adică de aproape jumătate de an!

Mihai Roman II joacă FIFA 20

Pauza prelungită a picat cum nu se poate mai rău inclusiv pentru Mihai Roman II. „Vârful" oltenilor are o problemă la inimă asemănătoare cu a lui George Țucudean (extrasistole) și trebuia să meagă în Italia la profesorul Corrado, o somitate mondială în materie.

Însă din cauza coronavirusului, a rămas să aștepte momentul prielnic pentru a face deplasarea. Care nu mai vine! Din informațiile Gazetei, Roman n-a fost orientat nici spre un alt specialist, astfel că își omoară vremea jucând FIFA 20. Face echipă cu Dan TheStriker și poate fi văzut într-un videoclip postat pe pagina de Facebook a Craiovei.

„Aveam două oferte de la echipe din prima ligă a Chinei. Am aşteptat să văd ce se întâmplă, acolo s-a întârziat tot, campionatul, perioada de transferuri. Apoi am decis să mă întorc, pentru că vreau să joc! Cred că am luat decizia bună!" - Gustavo Vagenin, atacant U Craiova

50.000 de euroar fi primit Gustavo la semnătură și are 10.000 de euro salariu lunar. La vară, dacă vrea să plece liber, ar urma să returneze prima de instalare

5 luni și 22 de zilesunt de când Gustavo n-a mai apărut într-un meci oficial. Mai precis din 28 septembrie 2019, când era în liga a doua chineză, la Liaoning

Citește și alte știri despre Craiova:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1