FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florin Tănase, „patronul” iubitei sale, Medeea » În ce afacere a decis să investească fotbalistul

Articol de , , - Publicat duminica, 22 martie 2020 19:34

Mijlocașul ofensiv de la FCSB, Florin Tănase, și iubita lui, Medeea Turcescu, au investit într-un business vestimentar, de care se ocupă în totalitate tânăra de 24 de ani

Nu doar Florin Tănase aduce bani în casă. De curând, iubita acestuia, Medeea, cu care are o relație de șase ani, a decis să intre în afaceri. Aceasta e extrem de cunoscută în lumea modei de la noi după ce-a participat în ultimii ani la mai multe concursuri de frumusețe, dar și la prezentări ale celor mai cunoscuți designeri.

Obișnuită cu rolul de model

Printre ei și Cătălin Botezatu, care a solicitat-o pe Medeea, nimeni alta decât nepoata cunoscutului jurnalist și politician Robert Turcescu. În vârstă de 24 de ani, Medeea a urcat de mai multe ori pe podiumurile de modă din București, dar și din Europa. Mai mult, ea a absolvit un curs de make-up. Chiar dacă ar putea să aibă o carieră în modeling, a decis să facă un pas în spate.

Fiind pasionată de modă și de fotografie, Medeea a decis să-și deschidă propria afacere. O mare parte din banii investiți la început au venit de la atacantul FCSB-ului, dar acum, odată cu lansarea afacerii, banii vin și din acest business. Medeea vinde haine, dar și accesorii vestimentare. Momentan afacerea se desfășoară în mediul online, pe Facebook și Instragram, sub denumirea de "Medeea Clothing".

+45 FOTO

Iubitele steliștilor, primele comenzi

Comenzile se fac exclusiv online, iar Medeea nu duce deloc lipsă de mesaje. Primele care au decis să facă rezervări pentru rochițe sau costume special realizate au fost chiar prietenele ei, iubitele jucătorilor de la FCSB, care au și ajutat-o pe iubita lui Tănase să popularizeze în mediul virtual produsele pe care aceasta le vinde.

Și ca să fie o afacere în familie, Medeea își și promovează articolele vestimentare. Devine propriul model, iar imaginile ajung imediat pe rețelele de socializare, hainele fiind disponibile din acel moment spre comercializare.

Florin și Medeea s-au cunoscut în Pitești și au mai avut o relație și în adolescență, dar în urmă cu șase ani au decis să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă au spus stop relației pentru câteva luni, cei doi s-au împăcat, iar acum sunt nedespărțiți.

Dragoș Nedelcu are acasă o voce de aur

Și Dragoș Nedelcu are o iubită care este cunoscută. Aza Gabriela este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală de la noi. Blonda superbă de 20 de ani e într-o relație cu jucătorul FCSB din octombrie anul trecut. 

FCSB. Florin Tănase, „patronul” iubitei sale, Medeea » În ce afacere a decis să investească fotbalistul

Născută la Călărași, Aza a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sână, fostul membru al trupei Akcent. Aza iubește fotbalul și nu lipsește de pe stadioane. 

„Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren", spunea artista într-un interviu pentru GSP. 

Vezi și: 

Florinel Coman, între 11.625 de euro și 3.500 de lei! Scandal în Liga 1, după OUG care permite cluburilor să micșoreze salariile jucătorilor » Toate detaliile

Gigi Becali se implică din nou în lupta cu pandemia de coronavirus: „Au costat vreo 50.000 de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  23 Martie 2020, 20:16

Cred ca il inseala pe aschiutza Tanase la greu cu modelele de la Botezatu:)

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  23 Martie 2020, 14:40

Puteti deja sa scrieți articolul prin care ne aduceți la cunoștința ca nu au avut noroc in afaceri

aius
aius  •  23 Martie 2020, 13:22

Eu chiar eram ingrijorat de fata asta ! Bine ca s-au unit cei trei pseudo-ziaristi, si ne-au lamurit !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează