LIGA 1  ·  FC TIMIŞOARA - GAZ METAN 3-1

Mediaşul a ieşit la atac: "Ne-au făcut cu arbitrii!"

Articol de — Luni, 28 Februarie 2011, 00:00

Directorul general al Gazului, Ioan Horoba, şi căpitanul Cristi Todea îl acuză pe Robert Dumitru

Medieşenii au atacat dur arbitrajul, susţinînd că Poli a cîştigat cu ajutorul lui Robert Dumitru meciul de sîmbătă. "Am avut meciul în mînă, dar intervenţia arbitrilor a fost decisivă", a declarat Ioan Horoba. În minutul 20, Cisovsky a făcut un henţ clar, pentru care merita cartonaşul galben, infracţiune care a fost precedată de un fault. A luat pur şi simplu mingea cu mîna. Iar golul doi al timişorenilor a fost din ofsaid, precedat de un henţ. Nici "centralul" şi nici asistentul nu au văzut nimic!", a continuat oficialul Gazului.

"Trebuie să fim de două ori mai puternici ca să cîştigăm astfel de meciuri. Trebuie să înfruntăm atît adversarul, cît şi arbitrajul", a acuzat căpitanul Todea. "Toată maniera de arbitraj a fost favorabilă Timişoarei. Alexa a făcut 10 faulturi pînă să ia un galben, în vreme ce pe noi ne-a avertizat de la început. N-a fost doar faza cu Cisovsky. Tuşierii au făcut tot ce au putut să ajute Timişoara", a completat "Dulăul".


Inbox
»» Antrenorul Mediaşului nu şi-a menajat jucătorii. "Unii se cred încă în meciurile de pregătire. Am luat multe goluri, pe greşeli elementare", a spus tehnicianul.
»» Eric de Oliveira: "Îmi pare rău că nu am putut juca! Am vrut să revin, dar am forţat şi m-am accidentat".Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (22)

gazistu  •  05 Martie 2011, 11:50

NAM JUCAT NOI NIMIK DUPA CE AM MARCAT, ERA NORMAL SA NE BATA DACA NU MAI CONTEZI IN ATAC

gazistu  •  04 Martie 2011, 21:26

lasa arbitrajul, ca nu teo batut cu arbitraj, daca nai jucat nimik din min 55 ce mai vrei?

gazistu  •  01 Martie 2011, 16:37

sa n u cautam scuze mai, noi leam dat 1 gol, ei neau dat 3? ce ne plangem? daca eram noi mai smecheri le dadeam la timisoara 3-0 la pauza si terminam cu ei. nu va mai ascundeti dupa caciula, ca voi iati lasat sa vina pe voi, ma uitam l;a meci si numi venea sa cred; ne aparam in disperare, in atac nu mai contam... ce mai vrei atunci?

Vezi toate comentariile (22 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1