FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SPORTUL 3-1

Mediaşul a trecut cu emoţii peste examenul studenţesc » Pac - pac - pac!

Bud şi Petre (în plan secund) au făcut ce-au vrut cu modeştii apărători bucureşteni Foto: Mediafax
Bud şi Petre (în plan secund) au făcut ce-au vrut cu modeştii apărători bucureşteni Foto: Mediafax

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 13:20

Ardelenii au avut ceva emoţii la 2-1, însă au profitat de naivităţile oaspeţilor şi au lovit cînd a trebuit


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

În doar patru minute, Mediaşul a părut că a rezolvat ecuaţia meciului cu Sportul, pe care l-a avut la îndemînă încă de la fluierul de start. După o joacă în debut cu Popescu (6), Bud nu a mai greşit reluarea. La scurt timp, şi Avram s-a trezit cu un cadou din partea lui Patriche şi l-a pedepsit pe nefericitul Popescu (31).

"Studenţilor" nu le lipseşte entuziasmul de a juca fotbal, dar arată ca o formaţie desculţă în apărare. Letal pe contraatac, duetul Ferfelea - Curelea i-a hărţuit pe fundaşii medieşeni, iar Ciucă a cedat la o incursiune a "decarului" Sportului. A transformat tot Ferfelea, cu o "scăriţă" din brandul Mutu, iar partida s-a aprins din nou. Timofte l-a aruncat în joc şi pe Călin Tîrnăcop, dar mijlocaşul Sportului a devenit eroul negativ la Mediaş. După o intervenţie criminală pe genunchiul lui Buzean (40), în partea secundă, Tîrnăcop a tras ca la rugby, deşi era absolut singur cu Vîtcă (63)! De aici s-a rupt filmul pentru Sportul. Frăsinescu a refăcut avantajul de două goluri în ultimul sfert de oră, permiţîndu-i lui Bratu o reluare pentru impresia artistică a unei întîlniri spectaculoase (90+3).

"Ştiam că avem în faţă o echipă dezinvoltă, care joacă un fotbal spectaculos, de aia am cerut maximă atenţie. E un rezultat meritat, poate diferenţa de două goluri e prea mare"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Dezamăgit de rezultat, jocul a arătat că meritam mai mult. Prin greşeli personale am contribuit la succesul Mediaşului"
Daniel Timofte, antrenor Sportul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  25 Octombrie 2011, 00:47

bati sportul si esti mare echipa ?

dereu
dereu  •  23 Octombrie 2011, 16:32

e slab si campionatul .....gayul cu asa echipa modesta e bine mersi pe lokul 10

zaro
zaro  •  22 Octombrie 2011, 05:43

Ba baiatule, n-are cum 3-1 cu Pandurii!!! Pandurii i-a batut pe cei de la Gaz si e pe locul 2-3. Dupa ce ca scrieti numai de echipele din Bucuresti si atunci cand ia bataie si cand bat si cand nu joaca, mai scrieiti si prostii de celelalte echipe din provincie cand scrieti!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează