FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Medicul de la FC Botoșani, depistat pozitiv cu COVID-19 » Meciul cu Craiova, amânat!

Medicul echipei FC Botoșani a fost depistat pozitiv cu COVID-19
Medicul echipei FC Botoșani a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 21:18

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ca urmare, meciul Craiova - Botoșani se amână!

În aceeași zi în care magazionerul clubului Dinamo a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și meciul „câinilor” cu Chindia Târgoviște a fost suspendat, un nou caz de COVID-19 lovește o echipă de Liga 1. De data aceasta din play-off, informează Monitorul de Botoșani.

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv, iar meciul echipei contra Craiovei este pus sub semnul întrebării. „Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a spus acesta pentru sursa citată.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat faptul că meciul dintre CS Universitatea Craiova și Botoșani, care ar fi trebuit să se dispute vineri, 12 iunie, va fi amânat!

Valeriu Iftime: „Domnul doctor nu a avut contact cu jucătorii!”

Oficialii lui FC Botoșani speră ca meciul să nu fie anulat. Reprezentanții DSP Olt urmează să efectueze o anchetă epidemiologică la Craiova, acolo unde echipa a ajuns deja.

„Domnul doctor nu a avut contact cu echipa. El a mers separat, cu doar doi oficiali din club, cu mașina personală. Se va repeta testul și sper să fie negativ. Dar oricum noi am informat forurile superioare și așteptăm decizia. Totuși sperăm să se joace pentru că, repet, domnul doctor nu a avut contact cu jucătorii”, a spus finanțatorul echipei, Valeriu Iftime.

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Regulă nouă în fotbalul românesc: la ce distanță trebuie să stea fotbaliștii de arbitri

DDB, „injecție” nouă de capital la Dinamo » Suporterii trec de 20% din acțiuni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (161)
n_au
n_au  •  12 Iunie 2020, 06:42
Postat de foxi pe 11 Iunie 2020, 23:51

Ptr ,’felix stelute stelute’: sa ai o noapte agitata!Sa visezi frumos!Dinamo inapoi la origini(CCCP):)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1472465589475328
Leo Sima  •  12 Iunie 2020, 03:47

Hai ca am inceput bine. Ce repede ne mai speriem noi romanii. Asa am fost toata istoria noastra, niste fricosi, sarbii jucara cu 25 de mii de oameni in tribune, noi ne ccm pe noi de frica ca nu stiu ce medic e depistat pozitiv. Suntem penibili ca de obicei.

lake1001
lake1001  •  12 Iunie 2020, 03:24

Craiova campioană !!!!

Vezi toate comentariile (161)
Comentează