FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Medieşenii ironizează Steaua: "Nu ne-a pus probleme"

Steaua a pierdut fără drept de apel la Mediaş, scor 0-3
Steaua a pierdut fără drept de apel la Mediaş, scor 0-3

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 15:40

Ardelenii jubilează după victoria împotriva roş-albaştrilor, la scor de neprezentare. Jucătorii Gazului spun că antrenorul lor, Cristi Pustai, a abordat o strategie perfectă împotriva trupei lui Levy

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI GAZ METAN - STEAUA 0-3!

Echipa lui Ronny Levy s-a ales cu un nou supranume după eşecul de la Mediaş, "Steaua 0-3", o legătură cu numele primului adversar din Europa League, Schalke 04. Medieşenii spun că au avut parte de un meci uşor. "A fost o partidă de poveste, mai ales că Mediaşul nu mai cîştigase de ceva timp, pe teren propriu, în faţa Stelei. Sincer, chiar nu credeam că o să avem parte de un meci chiar aşa de uşor, pentru că au fost doar vreo două şuturi trimise de stelişti! Tactic, am jucat perfect în faţa Stelei", a spus portarul Răzvan Pleşca.

Ardelenii jubilează după victoria împotriva roş-albaştrilor, la scor de neprezentare. Jucătorii Gazului spun că antrenorul lor, Cristi Pustai, a abordat o strategie perfectă împotriva trupei lui Levy

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI GAZ METAN - STEAUA 0-3!

Echipa lui Ronny Levy s-a ales cu un nou supranume după eşecul de la Mediaş, " Steaua 0-3", o legătură cu numele primului adversar din Europa League, Schalke 04. Medieşenii spun că au avut parte de un meci uşor. "A fost o partidă de poveste, mai ales că Mediaşul nu mai cîştigase de ceva timp, pe teren propriu, în faţa Stelei. Sincer, chiar nu credeam că o să avem parte de un meci chiar aşa de uşor, pentru că au fost doar vreo două şuturi trimise de stelişti! Tactic, am jucat perfect în faţa Stelei", a spus portarul Răzvan Pleşca.


Fundaşul Florin Lazăr e convins că steliştii s-au lăsat păcăliţi de rezultatul Mediaşului din runda trecută, 2-4 la Mioveni. "Am alergat mai mult, am avut o aşezare foarte bună şi am închis toate culoarele. Un meci cu Steaua te motivează întotdeauna. Eu sînt de părere că steliştii au venit relaxaţi după ce au văzut că am primit patru goluri la Mioveni. S-au înşelat, Gaz Metan e o echipă imprevizibilă, mă bucur că i-am învins", a declarat stoperul lui Pustai.

Mijlocaşul Ciprian Petre susţine că Mediaşul a abordat o tactică inteligentă. "Au avut o posesie superioară, dar asta nu se contabilizează decît la statistici. În momentele în care ajungeau în preajma careului nu au fost la fel de inspiraţi. Am jucat bine de tot în apărare şi am plecat de fiecare dată periculos pe contraatac", a spus fostul jucător al Gloriei Bistriţa.


"A fost o perioadă grea pentru mine, cînd n-am jucat deloc la CFR. Oricum, le doresc celor de la Cluj să cîştige campionatul! Nu Steaua a jucat modest, ci noi foarte bine. Domnul Pustai a gîndit perfect partida"
Cristi Bud, atacant împrumutat de CFR la Mediaş

"A fost un meci greu, am muncit enorm. Cred că asta a făcut diferenţa. Mă bucur foarte mult că am învins, nu neapărat pentru faptul că am făcut-o la o diferenţă de scor destul de mare"
Ovidiu Hoban, mijlocaş Gaz Metan Mediaş

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  16 Septembrie 2011, 16:38

vai de steaua lor! si vai de cei care se lasa condusi de gigi becali...pt bani se umilesc...

sundancekid1915
sundancekid1915  •  12 Septembrie 2011, 17:17

HAI RAPIDU HAI RAPIDU !! FORZA CAPITALA !!

alpin
alpin  •  12 Septembrie 2011, 17:00

Chiar asa! O remarca realista este catalogata drept ironie?!? Cr probleme a pus Steaua in meciul asta?! A, da! Steaua a pus ceva probleme: a fost nevoie sa se aduca personal auxiliar mai numeros ca sa mature cojile de seminte de pe stadion si sa faca curatenie la WC-uri! Alta problema nu a avut Mediasul sambata seara.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează