FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 1-0

Medieșenii nu s-au mulțumit doar cu 1-0: "Puteam înscrie și al doilea gol"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 20:17

Gaz Metan Mediaș a urcat pe loc de play-off după victoria cu FC Voluntari, scor 1-0, după reușita lui Axente.

"Puteam înscrie și al doilea gol dacă aveam mintea mai limpede. Ne-am dorit mai mult victoria. E foarte importantă această victorie. Suntem pe un loc bun în clasament, care ne asigură liniște în aceste două săptămâni", a declarat Axente la Dolcesport.

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi și de faptul că au avut răbdare până la deschiderea scorului.

"Știam că Cernat e un jucător foarte bun, dar nu mă bucur că s-a lovit. Sper să-și revină cât mai repede. Zaharia și Cristea erau cei care trebuiau să-l blocheze. Am avut multe ocazii, dar ne-a trebuit răbdare să marcăm primul gol. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Noi muncim mult", a adăugat Pustai.

"E importantă această victorie, nu contează că n-am marcat eu. Noi n-am vrut să facem aceleași greșeli pe care le-am făcut cu Timișoara" Azdren Llullaku

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează