LIGA 1  ·  GAZ METAN MEDIAŞ-CS MIOVENI, AZI, 19:00, DIGI SPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Medieşenii vor revanşa cu Mioveniul: "Avem nevoie de victorie"

Articol de — Marti, 20 Martie 2012, 00:00

Cu toate că vor întîlni astăzi ultima clasată, medieşenii vor trata cu maximă seriozitate partida cu Mioveniul, paridă care va începe la ora 19:00 (în direct pe Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO) pentru a nu mai avea parte de surprize, aşa cum s-a întîmplat în tur. Tehnicianul Cristi Pustai şi-a avertizat jucătorii asupra importanţei meciului.

O să fie poate cel mai important joc de pînă acum, deoarece o victorie ar însemna faptul că am lega prima dată în acest campionat două victorii consecutive. Chiar dacă vom juca contra ultimei clasate, Mioveniul a dovedit în aceste trei jocuri că nu este deloc un adversar uşor, iar la Astra a marcat foarte repede şi a avut o linie statistică destul de bună. Va fi un meci greu, nu sînt doar cuvinte spuse în vînt”, a afirmat Pustai.

Pe aceaşi linie s-a situat şi mijlocaşul Alex Munteanu. ”Ne va aştepta un meci capital pentru că printr-o eventuală victorie ne-am rupe de plutonul care se bate pentru salvarea de la retrogradare. Mioveniul va juca probabil la Mediaş ultima carte dar noi sîntem cu moral bun după victoria de la Sibiu. Cu atenţie putem încheia meciul victorioşi”,a mărturisit Munteanu.

”Ne dorim cu toţii o revanşă faţă de eşecul din tur. Vom juca acasă iar victoria este obligatorie dar pentru asta va trebui să jucăm matur”, a precizat fundaşul Cosmin Frăsinescu.Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (2)

terminatorul2  •  20 Martie 2012, 16:00

Numai cu dinamo nu va trebuie puncte

gazistu_med  •  20 Martie 2012, 14:55

sa speram ca vom bate azi...........

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1