FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Meniul antrenorului Marius Croitoru, în perioada de izolare: „Sunt răsfățat, nu se vede?”

Marius Croitoru a fost la GSP Live
Marius Croitoru a fost la GSP Live

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 15:06

În direct la GSP Live, Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a dezvăluit cum își petrece timpul în această perioadă de izolare, din cauza pandemiei de coronavirus. 

„E bine, stau cu familia, stau cu persoanele dragi. Din punct de vedere profesional nu prea e bine, pentru că eram într-un moment bun. Din păcate, trebuie să vedem realitatea zilelor pe care le trăim și atunci... cel mai bun lucru este acesta, să stăm în casă. Nu știm exact ceea ce se va întâmpla”, a spus Marius Croitoru.

Întrebat de moderatorul GSP Live, cum este această perioadă pentru un om activ, Croitoru a spus: „Greu, aveam o rutină, în fiecare zi ieșeam din casă, aveam antrenament. Este foarte greu pentru cei care aveau o astfel de rutină să stea în casă 24 de ore”.

Croitoru: „Dimineața mă trezesc, servesc o cafeluță”

Tehnicianul a dezvăluit care este rutina sa zilnică în această perioadă de izolare. 

„Dimineața mă trezesc, servesc o cafeluță, aștept să se trezească și copiii. Cafeaua cu zahăr, două lingurițe. Așa m-am obișnuit să beau. Mâncăm împreună cu copiii, apoi fiecare la televizorul lor. Eu mă mai uit la meciuri, mai văd antrenamente, mă mai uit la programele de sport. Cam asta este. Cât timp a fost vreme frumoasă am mai profitat, am mai stat în curte. Acum... de vreo două zile s-a stricat vremea.

Băiatul fotbalist se joacă toată ziua FIFA, pe PlayStation, mai face programul pe care i l-a dat preparatorul fizic. Se antrenează cu mine la prima echipă și joacă la echipa a doua și la juniori”.  

Meniul antrenorului Marius Croitoru 

Croitoru a mai dezvăluit și care este meniul său zilnic, dulciurile fiind nelipsite. 

„Sincer să fiu, din punctul ăsta de vedere nu prea am fost profesionist. Dacă ar fi după mine, aș sări peste mic dejun și aș trece direct la prânz și cină. Aș face și doua grătare. Acum, stând în casă, se ocupă soția de meniul meu, cum s-a ocupat și de cele mai multe ori. Dimineața mănânc cereale cu lapte la micul dejun, îmi plac foarte mult.

La prânz, în funcție de starea ei de spirit sau cât de foame ne este nouă. De ceva timp am trecut mai mult pe legume, pește, încercăm cât mai mult fără carne. Mâncăm foarte mult pește, crap și mujdei, dacă se poate și cu cartofi prăjiți. Seara face ceva la cuptor, ceva rapid. Dulce mănânc în fiecare zi, face de toate, lava cake, tiramisu. Sunt răsfățat, nu se vede? (râde)”. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Antrenorul care a dus FC Botoșani în play-off susține categoric regula U21: „Trebuie și o extensie cu o regulă U23” +replică pentru Pustai

VIDEO. Soția celui mai în vogă antrenor din Liga 1, apariție și mărturie surprinzătoare în direct la GSP Live: „Am fost împotrivă ca soțul meu să meargă la Steaua!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează