FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mesaj al Peluzei Nord după meciul cu Sparta Praga! Anunțul făcut de ultrașii vicecampioanei

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 13:48

Suporterii de la Peluza Nord a Stelei au postat un mesaj după ultimele evenimente din fotbalul românesc. Acest mesaj vine ca un strigăt la deșteptarea pentru ultrașii vicecampioanei României, care au abandonat echipa după scandalul cu sigla. 

"Moment de hater:

Ne uitam in jur, Farul echipa a suporterilor, Timisoara deja departe, Petrolul s-a unit si si-a facut echipa in liga 4 (suporterii), Argesul, Otelul, etc.... Au trecut prin probleme, s-au unit si au facut ceva pentru pentru pasiunea lor.

Marea galerie a Stelei, cei mai multi suporteri, cei mai tari, cei mai ultrasi, cei mai huligani, cei mai si cei mai unde se afla la ora actuala, la un an si 9 luni de la scandalul cu sigla?

Cand o sa terminam cu ura, cu ala e de la nord, ala e de la sud, noi suntem cei mai, ala e manjit, cine e Jean, de ce sa fac eu ca aia?

Cand o sa incercam sa ne unim, cand o sa luptam pentru echipa noastra, pentru culori, pentru pasiunea care ne-a unit? De ce asteptam? Ce asteptam? Sa moara ala, sa ne faca echipa ala, sa plece aia, sa falimenteze ailalti, sa se schimbe ce?

Chiar nu putem sa ne trezim?", se arată pe pagina suporterilor de la Peluza Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
rakanishu
rakanishu  •  04 August 2016, 15:54
Postat de vladut12 pe 04 August 2016, 15:30

Cu multa durere, dar trebuie sa recunosc faptul ca ai mare dreptate! Eu am ajuns sa cred ca o parte din cei de acolo, sau poate unii lideri, veneau doar pentru bani la meciuri si in deplasari.

Asa este, mergeam la nord meci de meci pe Ghencea de prin 80 si ceva, dand la o parte perioada pana in 89, stadionul se umplea doar la derbyuri si dupa rezultate bune uneori, astia eram, suporteri de rezultat...cand echipa mergea bine, erau oamenii in tribuna, cand mergea prost...erau cativa doar, si aia doar cu reprosuri. Corect, nu am avut decat galerie de conjunctura, de rezultat, si asta cu mici exceptii este o generalitate la noi. Am fost prezent la muuulte meciuri pe ghencea din 90 incoace, poate chiar la toate...si nu de multe ori nu am fost mai mult de cateva sute in peluza nord ( aici nu iau in calcul spectatorii, cei la de la t1 si 2 ). Daca vrem sa spunem galerie, atunci zicem Galata, Borussia Dortmund...etc, alea sunt galerii...20-30000 la fiecare meci in peluza lor.

10203839225041363
Vasi Mar  •  06 August 2016, 14:07
Postat de ayrtonsenna1 pe 05 August 2016, 12:00

Lasa ca noua galerie se va numi peluza palatu pipera

CE CAUTA CATELUSII PE AICI?..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ayrtonsenna1
ayrtonsenna1  •  05 August 2016, 12:00

Lasa ca noua galerie se va numi peluza palatu pipera

Vezi toate comentariile (66)
Comentează